Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
registracija obrta 300KM knjige za vodjenje obrta cca 80 KM ovjera knjiga 50KM zakon nalaže fiskalnu kasu najjeftinije sa fiskalizacijom 550KM uplata kojekakvih taxi za reklamu itd zavisi od opstine 150-200KM i prvi doprinosi 300KM helem oderu te u startu oko 1500 sta ces započeti mozda heklanje u kuci
Ovo je naivni pokusaj nasamarivanja raje sa biroa. Da ti 2 milje i sutne te sa biroa pa se ti pusi, nit mozes otvoriti sta za te pare, nit mozes da se lijecis kad skontas da su te zajebali!
Posuditi do 1,000,000 EURA ([email protected]) Trebate hitan zajam? Ovdje je vaša prilika da biste dobili kredit od naše tvrtke po kamatnoj stopi od 3%. Naš krediti su osigurani i zajamcena. Kontaktirajte nas danas, uz iznos potrebno. E-mail: [email protected] WhatsApp: +33758119861
Ovo nema ni u Grimovim bajkama. Hahaha 30.000 fond, daju od 500 do 2000 pa u vecini zapadnih zemalja je veca socijalna pomoc na mjesecnom nivou... 2 puta sam citao, kontam pogresno procitam. Jesmo na*ebali svi redom...
Sudo vrsi istraživanje tržišta. Ko bi od Sude iznajmio lutku i lubrikant nek udari like. Dislike ko bi samo lutku i svoj lubrikant. Nemoj nista ako neces iznajmiti. Hvala
Kako ste namazani, mislite da ce vam Sudo baciti svoju ideju za biznis radi pisljivih 2000hkm. Hint za mikrobiznis.. lutka, lubrikant..
Pa dat ce 2.000 po salterima da dobije dozvole, papire, potrvde....
Za 2 ne možeš podmiriti ni ono što ti država traži kad otvaraš .
e cuj 5 glava ...pa ne mogu otvoriti fabriku za pravljenje nicega za te pare
Odlican projekat
Smješno... šta možeš sa 2000 KM, a sa 500 da ne pričam?
BOLJE DA SU JEDNOM USPJEŠNOM TIMU OBEZBJEDILI TA SREDTSVA NEGO VIŠE MALIH KOJI ĆE 99,99% ŠANSE SU, PROPASTI. JER SVI ZNAMO PROCEDURE I ZAKONE U NAŠOJ DRŽAVI 2000KM NIJE DOVOLJNO DA SE OSNUJE FIRMA KAKO TREBA A DA SE NE PRIČA O ODRŽIVOM BIZNISU. OGROMNA GREŠKA, SAMO DA LI SU SVJESNI TO MENE ZANIMA.
MUDRO SE DEREŠ. I MENE ZANIMA. POZZ.
BOLJE DA SU JEDNOM USPJEŠNOM TIMU OBEZBJEDILI TA SREDTSVA NEGO VIŠE MALIH KOJI ĆE 99,99% ŠANSE SU, PROPASTI. JER SVI ZNAMO PROCEDURE I ZAKONE U NAŠOJ DRŽAVI 2000KM NIJE DOVOLJNO DA SE OSNUJE FIRMA KAKO TREBA A DA SE NE PRIČA O ODRŽIVOM BIZNISU. OGROMNA GREŠKA, SAMO DA LI SU SVJESNI TO MENE ZANIMA.
Dok na plate u FBIH ode 900 miliona za pola godine oni izdvoje 500 do 2000KM da mladi razviju biznis hahaha ovo nisu istine.
dok mi ovo citamo ta sredstva su vec "raspodjeljena". za vikend ce neko da zove brodove 😂😂😂 i pravi se faca