{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pridružite se drugom BIZOO Startup Safariju

4.6.2014. u 10:14
25
7
Pridružite se drugom BIZOO Startup Safariju
25
Pridružite se drugom BIZOO Startup Safariju
U periodu od 23. do 28. juna 2014.godine će se održati drugi BIZOO Startup Safari - Design Edition. Tokom ovih posjeta će se 12 odabranih dizajnera upoznati sa radom i vizijama 10 kompanija iz oblasti grafičkog dizajna, produkt dizajna i novih medija.
BIZOO Startup Safari je osmišljen kao serija posjeta koje će se održati u periodu od 23. do 28. juna 2014. godine kroz 5 gradova na području Bosne i Hercegovine.

BIZOO Startup Safari predstavlja interakciju i povezivanje mladih dizajnera i uspješnih kompanija sa područja čitave BiH. Tokom ovih posjeta kompanije će voditi i upoznati dizajnere sa vlastitim pričama koje su formirale njihov uspjeh, te će predstaviti svoje proizvode i modele poslovanja. Sa druge strane kreativci će predstaviti svoj način razmišljanja i ponuditi svoje konceptualne prijedloge kompanijama.

Ovo je drugi BIZOO Startup Safari u čijem su fokusu dizajneri, freelanceri i studenti koji se bave grafičkim i produkt dizajnom. Kao i do sada, svi troškovi za učesnike će biti pokriveni.

BIZOO Startup Safari je omogućila velikodušna podrška američkog naroda putem Američke ambasade u Sarajevu.

Svi dizajneri i freelanceri koji su zainteresovani za ovu jedinstvenu poslovnu avanturu mogu se prijaviti preko web-stranice www.safari.ba. Krajnji rok za prijavu je 16.06.2014. godine. Broj mjesta je ograničen, te stoga požurite i osigurajte svoje mjesto!

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: