Proizvode namještaj za Ikeu
1
"Standard" uskoro prima 200 novih radnika
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, ovakvi nam ljudi trebaju i u vlasti. Kad vidim da su samo dva komentara na ovaj tekst ne mogu vjerovati, cim je nesto pozitivno niko da komentarise, a kad je nesto negativno po 50 komentara. Nazalost kod nas vlada totalno negativna svijest kod ljudi.
Dodik dade 200.000 maraka i Standard preseli proizvodnju iz Sarajeva u Prnjavor. Za to vrijeme SDA-minderasi i SDP-uhljupi gomilaju svoje clanstvo na budzetskoj sisi i udaraju nove poreze za ovo malo firmi koje nesto proizvode u Federaciji.
Svaka čast svim vrijednim ljudima, a takvih je sve manje...