Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ekonomisti su otkrili: da nije ekonomije manjeg Bosanskohercegovackog entiteta Bosnae bi imala B++ rejting. Ali sta ces rudonja sve koci kao i uvijek...
Vidi se to u gradu: 250 hiljada automobila.Kafici puni. Vatra u Ferhadiji puna ljeti ko sibica. Kafa 4 maruna. U trgovinama nemozes doci na red. Jedina negativna slika:Migranti prodaju maramice po gradu. Svi sa strane vide da se kod nas zivi ko u Kuvajtu. Jedino mi ovdje volimo plakati ko sinji kukavci.
ma mrs , sto ce nam kredit ?!??!?! Jel to nismo sposobni sami stvoriti vrijednost pa moramo zaduzivati djecu nam narednih 100 godina?! Svako ko potpise bilo kakav kredit u ime drzave treba ga javno prozivati narednih 50 godina da se zna ko nas je zavalio u dug - jasno i glasno!!!
Nema ekonomije ni pozitive dok god penzioner rovari po kontejneru jer nema od penzije ni za hljeba. Kada pocnu putovati penzioneri, skijati i zivjeti zivotom dostojnom covjeka tada je ekonomija top
@Sprzo307 Penzioneri u Njemačkoj koji niu dodatno uplaćivali osiguranja i štedili na neki način akođer žive na ivici siromaštva.
@Sprzo307 KO ROVI??? ZVUCIS KO STARI TI..... SVAK VAM JE ZA VASE INDIVUALNO STANJE KRIV!!! MRŠ