Naselje Otes
196

Šta je za vas ključ sreće? Za neke je to objekat Sarajevo Waves 4

Sarajevo Waves 4
Sarajevo Waves 4
Šta je za vas ključ sreće? Iz perspektive Sarajevo Wavesa to je bezbrižan život, porodica koja je na okupu i topli prostor koji nazivamo domom. Zvuči dobro, zar ne?

Sarajevo Waves gradi topli dom za vas, s prostranim sobama ispunjenim obiljem svjetlosti i najnovijim toplinskim pumpama od poznatog proizvođača Samsung, a svaka stambena jedinica opremljena je vrhunskim uređajima.

Posebno odabrani materijali od prve do zadnje faze izgradnje njihova su briga.

Sarajevo Waves 4
Sarajevo Waves 4

Objekat Sarajevo Waves 4 nudi inovacije u sistemima grijanja i hlađenja i to za svaku stambenu jedinicu neovisno o položaju, cijeni i veličini stana. Toplina doma u zimskim i hlađenje u ljetnim danima uz Galletti Fan Coil uređaje nove moderne ART-U generacije je zagarantovana, a SMART sistem omogućava pokretanje istih gdje god da se nalazite.

Posebna pažnja posvećuje se vanjskoj toplinskoj i zvučnoj izolaciji, te hidroizolaciji vrhunskih materijala kompanije Sika. Detalji drvene fasade na balkonima čine objekt još privlačnijim, dok Salamander troslojni portali Green Revolution serije donose obilje prirodne svjetlosti u stanove.

Njihova stručna ekipa trenutačno postavlja vanjsku keramiku italijanske kvalite. Ugradnja materijala vrhunske kvalitete od strane poznatih kompanija poput Caparola, Schindlera, Knaufa i Euro Prosta, Grohe, Geberit garantuje trajnost, sigurnost i estetiku objekta Sarajevo Waves 4, čija se gradnja planira završiti krajem 2024. godine.

Sarajevo Waves 4
Sarajevo Waves 4

Objekat čija se izgradnja završava krajem 2024. godine raspolaže sa još 30% dostupnih jedinica za prodaju. Prilikom kupovine stana u Sarajevo Waves 4 objektu svaki kupac dobija garažno mjesto, pokrivene notarske troškove, pravnu pomoć do uknjižbe svoga novog doma...

Adresa na kojoj ih možete posjetiti i osjetiti sve ono što se navodi u tekstu je Barska 59 u naselju Otes, svega tri minuta vožnje od samog centra Ilidže. Doživite novu dimenziju stanovanja, pozovite broj telefona +387603011110 ili pošaljite upit na: [email protected].