Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USA dužne 30 000 miiijardi. A tek ostatak svijeta...kome? Odgovor na ovo pitanje daje i odgovore na mnoga druga pitanja. Ko je to mogao imati toliko novca da posuđuje čak i svjetskoj velesili? E taj ima vlade svih zemalja na tajnom platnom spisku i njihov zadatak je još više zaduživati se i voditi svoje zemlje u ponor. Ko neće da sluša, nađu mu oraha u džepu ili ga likvidiraju.
Meggle puter u BiH skoro 8 KM, u Njemačkoj oko 1.5 E. Hebi ga...
hvala korumpiranoj vladi koja uvodi lockdown i gasi na hiljade firmi i pritom 'pomaže' samo one koje su njihovi partneri, opet korupcija i tako unedogled
To ti je ono kad si baksuz i jos nemas srece usput...
E čuj kombinacija stagnacije i inflacije...
Ma kod nas je stalno stagflacija jos od 1991 kad Izetbegovici dodjose na vlast
Ovo nam klix opet provlači Tursku, između redova ovaj put 😀😀
Kad narod nema nista onda se i netreba brinuti. Nemaaaa. Vazno je guzicari da imaju i hoce vise.
E pa sada zamisli kad dodje vrag po svoje u Njemackoj, Svicarskoj, Austriji i nasi gastarbajteri izgube poslove i ne donose vise lovu u BiH i vrate se kuci. I prestanu izdavati radne dozvole i vize. I kad dijaspora prestane slati i trositi pare. Kako ce onda biti kod nas? Ovo su globalne stvari koje mogu donijeti velike ekonomske promjene.
Ne znam za BiH ali u americi mole ljude da rade ali tesko nalaze radnike sve se poremetilo ali ipak nekako opstaju dok BiH na pomol bilo kakve krize sve propada preko novi
Ta pandemija je vjestacki napravljena od psihopata Bill Gatesa i jarana mu koji su kreirali lazni virus i finansiraju WHO da diriguju svijetom i da guraju vakcine koje nikakvo dovro ne donose.
Nije nego je 5G i Kineski masoni. Njih da nije ti bi milioner bio, al te zajebase
@debilNO debilan si
Centralne banke du već intervenisale.. ali pogrešno. Drže kamate pod ručnom, pustile 24.000 milijardi $ u opticaj i izazvali inflaciju.
alo kjafircine prestanite ubacivati trilione sve vam hebem, unististe planetu