Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je karta Velike Srbije na portalu?! Klixe, odmah da si se autobanovao!
@Nevernick Niste informirani kao i obično. Mini šengen je samo zbog migrantata da od Grčke do Hrvatske imaju samo jedno zaustavljanje (projekat se još zove "one stop". To je projekat Aleksandra Soroša, Vučićevog sponzora ali i mnogih drugih političara, država i medija.
Srbija i Albanija su se dogovorile. Ne pitate se nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Jel se neko zeza s ovim? Znate li vi koliko je glava palo da ovo ne bude jedna mapa, a oni bi sad kao neku ekonomiju. Nista to, samo EU, samo NATO.
Sto nije moglo u ratu, Srbija pokusava u miru kroz ekonomiju. Odes u Bingo, Konzum ili Merkator, ima vise srbijanskih proizvoda nego nasih, o hrvatskim da ne pričam. Pola BiH puši Hrvatske, pola srbijanske cigare, naša fabrika propala. Sipamo gorivo na Ini ili Gazprom, sve su preuzeli, zahvaljujući nasim jadovi a od političara koji su se jeftino prodali. Za 10 godina mozda budemo "magacin" susjednih zemalja 🙁
Mini Schengen bi sigurno unaprijedio ekonomiju
Ovo je ideja velike Srbije samo mirnim putem, ko potpise da se slaze s ovim je poklonio BiH.
Bojim se da je ovo samo varka i da EU kroz ovo traži način da nas nikad ne primi u ravnopravno članstvo. Ostaviće nas da se zauvijek bakćemo jedni sa drugima, a da budem iskren, ne bih želio biti sa Srbijom u nekoj vrsti dugortajne integracije. U toj zajednici Srbija je najveća država i kao po običaju, pokušaće dominirati nad ostalima. Hvala lijepo, ovo nije dobro za BiH.
S VUČIĆEM NI U HALU !
Ne zanima nas mini Velika Srbija! Bez BiH!
Kad pogledaš mapu izgleda kao da Srbija+Crna Gora+Albanija guzi BiH. Dakle ne treba ulaziti u ovakve stvari.
Jugoslavijo na noge, pjevaj nek te cuju...
Na karti prikazan anus Europe.
Volio bih da grijesim, ali je ovo izgleda priprema za novi rat
Kad bi se napravio mini Schengen onda bi se entitet RS i Srbija uvezali. Ko bi ih kasnije bez rata razdvojio opet...
A šta je sa Turskom da bude malo veci Šengen
Mini Schengen ne bi BiH donio ništa novo što joj prije 28 godina Velika Srbija već nije imala za ponuditi. Prema tome back off s takvim idejama.
Ne znam šta ko vidi, al ja ovdje vidim Velku Bosnu
Meni ovo lici na Veliku Muslimansku Drzavu.