Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
air srpska organizovao prevoz putnika na aerodrom Nikola Tesla 🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Stari Codeco koje su koristile KLM-Air France je 10x pouzdaniji sistem od Altee. Altea je samo lijepo ušminkana i ograničena do bola. Čak i predhistorijski DCS sa sarajevskog aerodroma je pouzdaniji. Mislim da se Lufthansa pokajala što je prešla sa DCSa sa Opat Gui interfejsom koji je bio sasvim pouzdan sistem, a pored toga i dovoljno brz za full loading.
brate ja se solidno razumijem mob i computere,pa te opet nista nisam razumio......odakle ti ti podaci,i ta terorija? odnosno jos mi je fascinantnije ko jos cita tako nesto? svaka ti cast,kad se razumijes u nesto sto jos 80% ljudi nije ni culo za te neke stvari.
@Terra_dementia svaka cast
"Ovo je problem s aviokompanijama, ne s aerodromom, izjavio je glasonogovornik aerodroma Gatwick...znači Trebinje je i dalje online... :)))))
U Trebinju sve stima..
Sta ce tek biti kada nestane novac sve na kartice a srusi se sistem ....
@jednobojnaduga ides pjeske
dje su kondukteri? ko u Sarajevu
a što je ZajebaTo kad se ova današnja djeca igraju... kada hakuju, baš ga hakuju...
sta rade ovi hekeri sigurno se sad negdje smiju i govore vidi levata😕uplatite nam 1.000.000 €pa cemo dalje pricat tako to rade
nekako mi simpatican tvoj komentar, ne znam zasto