Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAZE SE SRPSKI A NE SRBIJANSKI!
Ne kaze se BOSANSKI nego BOSNIJANSKI !!! Bosna-bosnijanci.
Poturceni Srbin ili tkzv.bosnjak naso bi se uvredjen da mu kazes Srbijanac. Pa se tako njih zove ili taj neki bajagi bosnjak ili sandzaklija. Bosnjacki lingvisti jer to neki vic? Svi lingvisti sveta ne priznavaju bosanski jezik jer on ne postoji samo u glavama tih tkzv.h bosnjaka postoji samo SRPSKI jezik ni hrvatski ne dobija status jezika i ako ga oni menjaju li menjaju od 90-ih dalje da bi sto manje licio na orginal da bi opet mogli reci Srbi La.zu. Ali i americki kongres je opalio samarcinu zat.ucanim i reko da je to sve jedan jezik poreklom od Srba a ni hrvatski lingvisti ne stede us.taske nacionaliste pa im isto tako serviraju istinu koji bi oni da sakriju! I npr sto hrvati nisu hrvatijanci? ovi da budu bos.hrvati a oni hrvatijanci? Al ne oni su svi samo hrvati! E pa isto ti je kod nas svi smo mi SRBI a vi bi poturcene i pokatolicene k... da nas delite jos vise Znate ono PRICAJ SRPSKI DA TE CEO SVET RAZUME! http://www.youtube.com/watch?v=kuSGt0kN6BU
samo kenjajte..nektar proizvodi i 100 % zdrave sokove, i u Srbiji je jedan od lidera u prozvodnji sokova, mada meni se jos vise svidja NEXT u vlalsnistvu koka-kole koji je definitivni najbolji na ovim prostorima..toliko!
Nazivajte se kako vam volja ako uopce znate ko ste , sto ste i odakle ste.
Prošlo je vrijeme kad se Beograd pitao. Sad možemo da napišemo šta hoćemo kako hoćemo. To je nama naša borba dala.
Ako to ne znas onda kreni ponovno u osnovnu i zavrsi to vec jednom.
jel to vi bosnijanski lingvisti zovete argumentacijom?
Ne kaže se srpski nego vlajki.
Ma koga zanima tvoje ime - ionako to niko ovdje ne razume osim mozda u Saudi Arabiji.
A zasto Bosna-bosanac na mesto Bosna-nac Oprem dobro!
A sto se ti lazno predstavljas? Sramis se svog imena kojemu ni znacenje ne znas: Muljo Suljo Buljo Ljutfo itd.
Hhahahha kako sam se ja ismijao prvi put kada sam pio ovaj napitak hhahha KOFOLA :))) http://brandsofcola.com/resources/kofola-bottles.jpg
Pa to i ja tvrdim Srbin-drzavljanin Srbije Amerikanac- drzavljanin Amerike Dakle, ne SRBIJANAC,AMERIKANIJANAC!!!!!!!!!!!
Hrvati i tzv Bosnijanci bi hteli da nametnu jezicki eksluzivitet za sebe.Pa tako kazu hrvatski tenisac, hrvatsko gospodarstvo. S druge strane, Bosnijanci kazu bosanska banka,bosanski politicar. Samo za Srbe vazi Srpski ili srbijanski. Mi Srbi ne poznajemo niti bilo kad kazemo sbijanski nego srpski u svim prilikama. Provaljeni ste!
Bilo koji pripadnik nacionalne manjine sa srpskim pasosem i srpskim drzavljanstvom jeste Srbin. Kao sto su etnicki Srbi ili Bosnijanci u Americi sa americkim drzavljanstvom Amerikanci. U Nemackoj su Nemci, u Turskoj Turci itd. Kakvu to pravnu posebnost zelite da isposlujete na ovim forumima?!
ih sto njih boli sto nektar nece u tvoju kucu bas si eto ti nesto bitan u pm