Sreći nema kraja: Delegacija ZiraatBank BH uručila donaciju Domu za djecu bez roditeljskog staranja u Tuzli

Sreći nema kraja: Delegacija ZiraatBank BH uručila donaciju Domu za djecu bez roditeljskog staranja u Tuzli
87
Sponzorirani članak
10.10.2019. u 13:00
0
komentara
87

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Predstavnici ZiraatBank BH d.d. predvođeni direktorom Sektora za korporativne komunikacije, Admirom Murtezićem, posjetili su danas Dom za djecu bez roditeljskog staranja u Tuzli, te su tom prilikom ovoj ustanovi uručili donaciju.
Riječ je o osnivanju kutka za odmor i učenje "ZiraatBank", u kojem će mališani moći da se opuste uz veliki broj raznovrsnih knjiga, kako za lektiru, tako za neobavezno čitanje i nadograđivanje svog znanja.Pored ovih naslova, posebnu sreću i zadovoljstvo ulila je i činjenica da je da je biblioteka obogaćena sa šarenim koricama slikovnica za najmlađe. Ono što je izazvalo dodatnu radost štićenika Doma su i lazy bag-ovi za mališane u koje će se moći udobno smjestiti i listati željenu knjigu.

Iz ZiraatBank BH d.d. su istakli da im je izrazito veliko zadovoljstvo to što svojim skromnim poklonom mogu doprinijeti kvalitetnijem odrastanju ovih mališana, te da se nadaju da je ova donacija samo ozvaničila početak saradnje.Iz banke se nadaju da će biblioteka kod djece probuditi ljubav prema knjigama i stvoriti naviku čitanja i sticanja novih znanja. To je ono čime se oduvijek vode i u Ziraat Bank BH d.d., te su početak oktobra, koji se obilježava kao Sedmica djeteta, odlučili provesti sa veselim tuzlanskim mališanima, a na rastanku su sklopili prijateljsko obećanje da će se ponovno vratiti sa mnoštvom poklona i osmijeha.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.