Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je moja Bosna dajte nam da radimo
Daj Boze da drzava stane iza ovakvih ljudi i pomogne im jer drzava ce radije praviti velike deponije nego prepustati sirovinu privatnicima kod nas je uvijek bilo u svemu \"NEK KOMSIJI CRKNE KRAVA\"
Svaka cast na ovoj pozitivnoj vijesti, samo da je autor Brkic bio korektan i naveo da je slike i tekst preuzeo sa portala www.srebrenik.ba, a ne preko tudjih slika samo stavio Vas logo.
nemam sta reci nego covjeku svaka cast, niko nista nije uradio bolje ove godine.. puno srece za semira.
Like LIke, samo steta sto politicare ne granula :D
raduju me ovako lijepe vijesti, pogotovo kada su iz BiH, samo naprijed, ima smeca svaki dan.
ovo je definitivno najbolja vijest koju sam procitao na ovom forumu ove godine! Ovo je za svaku pohvalu gospodinu Osmanoviću!
Najbolja vijest u zadnju godinu dana
Gospodinu Osmanovicu! Svaka ti cast! Da ti Bog dadne dobro zdravlje i da dugo pozivis. Da Bosnjo konacno hrabro iskoraci naprijed!
hmm izgleda da ona od corbe konacno ima smisla\".....ja sam svoju srecu nasao u smecu\" u svakom slucaju dobar potez,pozdravljam i zelim uspjeh!
...I OVDJE se stelom zaposljavalo vjerovatno.... c c c
Nek je sa hajrom!
Odlično! Svaka čast! Sljedeći put kad naiđem kraj Srebrenika ima svo smeće da pobacam tamo. Patriota sam, šta se može :D Šalu na stranu, ovo je za svaku pohvalu. Nadam se da će im se ovo isplatiti te da će i drugi, počeni primjerom iz ovog grada, početi otvorati te fabrike za reciklažu.
vidimo da je nova oprema .
Hvala Qrcu na udarcu!