Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj BiH i Srbija, fuj u istu recenicu nas staviti stom gamadi fun.
bolje da priznaju kosovo
@shomy9 Kosovo nema veza sa RS kosvo je imalo svoje grancie 1945 a RS nije ona je izmisljena 91 kao i u hrvatskoj srpska krajina... mada su to hrvati pametno odradili za par dana protjerali i sada mirni...
samo nisam znao da imamo ovoliko srba citalaca na ovom portalu... to se najbolje vidi prema negativnim komentarima koji se daju ako se nesto pozitivno napise za Republiku Kosovo.
Hoce li pismo biti na latinici ili cirilici? Kako ste krenuli na kraju ce bit da su Kosovari izmirili Bosance i Srbe.😂
Dzjaba se zalite otpremnice vam neispravne mora stojati REPUBLIK KOSOVO , na otmpremnicama
Ne kontam ne priznaješ drzavu a placas joj carine hahahah
Kad priznate Kosovo, gospodo, neće biti nikakvih problema. Sramota je za BiH da nije priznala Kosovo, a još veća je sramota da drži stranu Srbije. Nedavno su Srbija i BiH glasale protiv ulaska Kosova u Interpol, pa su srpski mediji na sva zvona likovali. A sad plač i kuknjava. Podržavam borbu Kosova za nezavisnost, a u kad je to u pitanju, moraju se koristiti sva raspoloživa sredstva.
Zajedno nastupate-organizovano protiv njih,zasluzeno bi bilo da vam uopce zabrane dole izvoz,takode i Sandzaku....
Kako je ova politika ku..a, pa kako mozete pisati temeljno ljudsko pravo, i pravo na slobodu kretanja, a tim istim ljudima ste ukinuli slobodu kretanja (jer za ulazak u BiH ljudima s Kosova je potrebna viza), ne priznate im dokumenta, ne postujete pravilo o carinskim deklaracijama, a hocete da izvozite tamo. Malo morgen :-) I jos kad vidim srpski i bosanski ministar zajedno, uzaaaas.
Gospodinu Mirku Šaroviću vjerujem sve a ovom Rasimu Ljajiću koji je bio na čelu odbora koji se brinuo o četničkim zatvorenicima u Hagu bih dao ni dvije ovce da mi čuva!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Ništa zajedno, jedino ako će priznati kosovo to mogu zajedno
kakvo pisanije...gluposti...srbija i bih moraju tuziti kosovo zbog nepostivanja cefta sporazuma...neka sud presudi....
🇽🇰🇦🇱👐🏻 💪🏻💪🏻💪🏻
Balija srbijanski!