Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su autoputevi od nasih para, akciza i poreza... to samo ocito za plate sluzi ovim iz autocesta... godisnje se po jedan kruzni tok napravi...
@ikke nema ih, jer narod glasa za SDA , HDZ i SBB
goouser , zaboravljaš i SNSD , SDS i ostalu ekipicu , znaš da se oni krve za put Sarajevo Beograd , kud će ići
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo ti je ko onaj vic kada su se djeca iz Njemacke sastala sa BiH djecom ...pa kaze Njemac mi imao kinder bueno a BiH govori mi kaze imamo Bakira , pa kaze mi smo Njemci imat cemo i mi Bakira ...e kaze onda necete imati kinder bueno
I ja ću koo Vucic mama.....hoćeš hurac sinee... ..
je li dionica projektovana za brzine od 130km/h ili do 130km/h? ajd nek su skinuli twit od onog ...
62km za 17 god! a da je kao nekad u SFRY to bi bilo gotovo za par mjeseci,jednostavno bi uzeli pare iz zeljezare zenica i problem rijesen!
Srbija zaostaje za Hrvatskom al ipak polako napreduje. BiH stoji u mjestu i zaostaje za Srbijom.
Srbiji želim Dejtonski u stav i komšije kakve ima Bosna. Umjesto Vućića, tročlano predsjedništvo Vućić, Haradinaj i Zukorlić.
Bakireeeee!
Kolo Igraju ljudi na asfaltu...
prilagođeni za 🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Alija bolja da smo ostali u Yugoslaviji ovo ne vodi ni cemu
Eto vidim nas Dodo na otvarane i ovog Puta 😂
ne razumem sta znaci ovaj podatak od 17. godina? u junu otvoren koridor 10 autoputa, 2016. otvoren auto put koji su sad spojili sa ovim auto putem...
Greška a za mnoge iz BiH važna vest da kreće ovih dana gradnja auto puta od Loznice do Rume jer stvarno veliki broj vozila iz BiH a najviše teretnih prolazi kroz Loznicu.
@alek Konacna trasa je odredjena prije 17 godina. A u zadnjih nekoliko je zavrsen. Povezati Beograd sa zapadnom Srbijom i Crnom Gorom nije bio plan cak ni u Titovo vrijeme pa ta trasa tada nije ni postojala.
Kojih 17 godina? Odakle taj podatak? Autoput je izgradjen u zadnjih par godina. Prethodne vlasti su obecavale godinama i pre svake uzbore tasna-masna firme pocinjale gradnju. Zna se ko je stvarno poceo i zavrsio autoput.
Danas se otvara dionica od 62 km koja se nastavlja na dionicu od 41 km koja je vec otvorena prije 2 godine, znaci to je ukupno 103 km zapadne trase kroz Srbiju. Prakticno su povezani BG i Čačak.
Sta pisete o najogavnijoj zemlji sa najogavnijim stanovnicima, sta nas briga za smrdiju!
Ovako je i nas Bake