Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno pozitivnih stvari se dešava između Bosne i Hercegovine i Srbije samo što to nije u interesu da se objavljuje. Pojedinci više vole da se mrzimo. Pozz.
@Monsieur_le bilo bi dobro za pocetak da srbi dostave dokumente za nestale!!!!!
@HamdijiniKmetovi, opet se to povampirio smetlje vlasko? Ostao to BG pasaluk? Drugi put ces kod brace vlaha na Karpate razguliti sa motokultivatorima:))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj nam Kineza, dosta nam Arapa! 😀
bolje 10 kineza nego jedan arap
Psssssst, nemojte ovako javno pricati o tome, skontaće kinezi da Srbija zeli da im predlozi let za Sarajevo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo Bingo, nista Hainan.
Ne treba vjerovati Djikanima. Ko zna kakvu djikansku gadost smisljaju sa ovim. Garant je neki svers u pitanju ili nesto slicno. KO god vjeruje u dobre namjere prdoslavnih djikana je naivna budala.
Kinezi ce odgovoriti da to nije ni teoretski moguce s obzirom na gabarite aerodroma u Sarajevu. Sta je rekao direktor Qatar Airwaysa nedavno na otvaranju linije Doha-Sarajevo?
Ne moze veci avion od Airbusa A320 na sarajevski aerodrom. Dakle maksimalan domet iz Sarajeva avionom je 6100 km. Sto teoretski zalazi u granice Kine, no negdje na zapadu Kine, u pustinje. Gdje ima par aerodroma, no nema bas nekog razloga za ici tamo.
Dobar je Mali.
Akrapi su cirkus mental problem decenijama
samo brača arapi dolaze u obzir kakvi retardirani kinezi i rusi
Samo mi i Srbi ukinuli Kinezima vize. Time smo svrsatali se u red SAMO 18 zemalja gdje kinezi mogu bez viza. Vrlo opasna avantura
znaci o tome se radi. A glupe balije opet povjerovale u nepostojecu ljudskost prdoslavnih djikana.
mjenjam sto harapa plus jednog wehabiju za dva Kineza
banjaluka na aparatima
To su naša braća. Ne turci i arapi!
Je li to fali Srbijancima interesanata za letove?
Samo zar ne bi trebali pitati prvo Sarajevo?
bolje 10 kineza nego jedan arap
Ajmo Srbi! Samo parama se prijateljstvo gradi. Lijepa Švica, dok je skontamo, istrunut cemo.
aerodrom u Trebinju na aparatima