Promo
431

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići pripremio posebnu ponudu za proslavu Prvog maja

Sportsko-Rekreativni Centar Ajdinovići - S.R.C.A svojom ponudom usluga za Prvi maj se potrudio stvoriti ugodan ambijent za proslavu ovog internacionalnog praznika.

S.R.C.A se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području opštine Olovo. Kompleks je sagrađen 2014. godine, a zobg sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem gosti imaju priliku uživati, smatra se jednim od najatraktivnijih i najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.

"Iz S.R.C.A smo pripremili kvalitetnu ponudu i program kako bi Vaši dani bili ispunjeni mirom i zadovoljstvom, te uživanjem u bogatom sportskom i kulturno-edukativnom sadržaju. Posebno smo ponosni na sadržaj za dječiju zabavu, gdje djeca u sigurnom i veoma privlačnom ambijentu imaju priliku obogatiti svoje djetinstvo", poručili su iz Sportsko-rekreativnog centra Ajdinovići. U sadržaj za dječiju zabavu je uključeno korištenje dječijeg zabavnog parka, zatvorene igraonice, obilazak ZOO vrta sa preko 300 domaćih životinja koje djeca mogu hraniti, igrati se sa njima i slikati. Također, predviđena je aktivnost jahanja konja za svu djecu uzrasta do 15 godina.

All inclusive aranžman povodom prvomajskih praznika podrazumijeva neograničenu konzumaciju hrane i pića, kao i slobodno korištenje sadržaja za zabavu, rekreaciju, sport i relaksaciju. Za sve sportske aktivnosti (odbojka na pijesku, nogomet, košarka, tenis i plivanje) su obezbijeđeni i sportski rekviziti.

Smještajni kapacitet S.R.C.A obuhvaća hotelski smještaj (46 soba), 6 bungalova, 8 apartmana, 5 novoizgrađenih planinskih kuća, te hostel sa kapacitetom od 36 soba.

Također, uposlenici S.R.C.A su osmislili poseban zabavni program gdje će gosti imati priliku učestvovati u sportskim nadmetanjima, igrama bez granica, kao i probati kafu iz Zlatne džinovske džezve - Vispak. Kako bi provod prošao u odličnoj atmosferi, posjetioce će zabavljati muzika uživo.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite sa rezervacijom. Sve informacije o rezervacijama možete dobiti putem e-maila: [email protected], ili brojeva telefona 080 02 22 29, 061 903 703 i 062 153 953.

"Pozivamo Vas da uz svoje najmilije u potpuno prirodnom ambijentu provedete ugodne trenutke proljetnog praznika i budete dio našeg S.R.C.A", pozvali su organizatori.

Nove životinje u jedinstvenom S.R.C.A. zoološkom vrtu

Iz S.R.C. Ajdinovići ističu jedinstveni zoološku vrt koji će izmamiti osmijehe mališanima. U sklopu zoološkog vrta može se vidjeti 38 alpskih jelena, vuka i vučicu, lisice i mnogobrojne domaće životinje. Za nekoliko dana bi im se trebao pridružiti i medvjed za kojeg je već spremna nastamba u idu kućice i bazena.