Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno je nama rekao Peddy Esdaun da je buducnost BiH u turizmu i poljoprivredi. A na nama je da vidimo kolko godina ce nam trebat da to shvatimo, ako ikada i shvatimo.
pametno. s obzirom da zime ni snijega nema, planine treba da se okrenu sportskom turizmu i rekreaciji ljeti.ako hoce turizam da prezivi.
Ovi nasi predstavnici eurosonga digli turizam na veci nivo na Vlasicu kad su se potukli i gadjali flashama
Ovo kriminal samo u Sarajevu razlika objekata na Vlašiću i Bjelašnici.Na Vlašiću nema kokošinjaca pravi planinarski objekti.
jaro ti izgleda nisi vidio francusku ,italiju i dr. koje su tamo zgrade GRADOVI Meni je B jelasnica lijepa samo je jos treba malo upakovati i doraditi sto treba
Znam da Grozdjazde nije u sjvernoj Bosni, ali sam mislio da ce ga pomenuti bar usput.
lijepa lokacija kao Alipasino polje na vrh planine,hotel je OK ali vidi im teretane kao da je bolnica...nikad mi do pameti...
Ma samo nas turizam nekako može izvući iz ove situacije u kojoj se nalazimo.