Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su sve kopije dizajna. Mislim I to je do neke mjere dozvoljeno ali je red navesti
. Industridesign je priejsvega ljubav prema ljudima, njihovim potsrebama , postovanje materijala , vremena, prostora, u kom se primjenjuje i ispunjava svoju sulugu. Emina tvoj rad je jako lijepo vidjeti, komuniiciraje funkciej i prostora kojeg zauzimas u svom stvaranju je originalan, moderan, lijep i pun radosti. Izvini na greskma u pisanju i na nedostatku bosanke tastature ”a da” i pomalo vec zaboravljenog jezika. Lijep rad Emina , Sretno
Divno. Svaka cast. Mlada djevojka s puno kreativnosti proizvodi namjestaj koji se u svijetu cijeni. Kliksovi pacenici vama nije ni namjenjen, ne znam sto komentarisete. Za vas su posljeratni kaucevi na preklapanje.
Samo nek je naše I odmah valja, šta su ostali svjetski dizajni do dorađene replike, zato smo mi zbog ovakvih stavova i skepticizma tu gdje jesmo, ovo svakako će na EU tržište tako da bez brige! Svaka čast za ideju i realizaciju ovoj djevojci.
PREDIVNO! Bravo za Vraco ekipu i divnu Eminu! Mi imamo njihov Moon lamp i bas smo zadovoljni kvalitetom.
Dobar ovaj šator sl.3 😊
Sve pohvale za ovo, nama naravno izgleda besmisleno ali ove stvari se cijene u svijetu
Prava bosanka, jaka, ambiciozna i poduzetna zena! Sretno i svaka cast!