Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e kad izadje ova nova verzija to se moze kupiti i miran narednih5-6 godina...sve cekam hoce li izaci neka vise poboljsana kao i uvijek sto izbace slim verziju pa nikako.ali dobro evo je..najjaca stvar..jebes komp stalno kupuj novu graficku ram ovo ono novi zahtjevi igrica..ovako uzmes PS4 i ide sve nema problema
@allentton mozes ti dobiti igrice i za 30KM , samo je skines na svoj PS sa internet profila korisnika...radio sam to vec..da mi lik od svog profila sifru i slicno ja udjem skinem igricu na svoj PS izadjem javim da sam zavrsio i idem dalje..da ne placas 100KM za igricu posebno...imas te ljude sto rade to mozes naci i po piku..sve regularno..
A nas Bakir vec odavno prodaje
Oko milion otišao u "siromašnu" Bosnu da bi djeca mogla da se hvale igraju..
Imam ps2 :)
Prava stvar igram fifu 16
Imam ga
tata kupi mi ps4 hocu sine ali kad oboris moje rekorde sa commodor 64 i zx spectruma
Moćna igračka. Vrijedi svake marke..