biznis
23

Soft Skills Academy: Unaprijedite vaše profesionalne vještine

Sponzorirani članak
Želite proširiti svoje vidike, steći nova znanja, unaprijediti profesionalne vještine? Želite upoznati buduće saradnike ali i steći nova prijateljstva? Ukoliko je odgovor potvrdan, Soft Skills Academy Sarajevo je pravo mjesto za vas.

Početak novog semestra je idealno vrijeme da se posvetite usavršavanju soft skills vještina koje su neophodne za bolji plasman na tržištu rada, kao i za suočavanje sa izazovima svakodnevnog života.

Nakon što su se prethodne radionice pokazale izuzetno uspješnim i sa velikim odzivom, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, EESTEC LC Sarajevo odlučilo je organizovati četvrtu po redu Soft Skills Academy Sarajevo 2016 koja će se održati od 4. do 6. marta 2016. godine.

Soft Skills Academy Sarajevo je trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina koja podstiče studente na usavršavanje neformalnih vještina neophodnih za uspješnu karijeru. Soft skills vještine izlaze iz okvira postojećeg obrazovnog sistema, te studenti nemaju priliku raditi na usavršavanju istih. Soft Skills Academy Sarajevo obezbjeđuje svim ambicioznim studentima da potpuno besplatno prisustvuju treninzima koje će držati certificirani EESTEC treneri i predstavnici partnerskih kompanija.

Pravo učešća ostvaruju studenti svih fakulteta u Sarajevu koji će imati priliku steći i unaprijediti vještine kao što su rad u timu, prezentacijske i komunikacijske vještine, poslovna komunikacija, vremensko planiranje, upravljanje projektima, rješavanje konflikata i liderstvo. Prijaviti se možete putem web stranice www.softskillsacademy.ba, a prijave su otvorene do 22. februara 2016. godine.

Želja za usavršavanjem i unapređivanjem znanja, kako kroz formalno, tako i neformalno obrazovanje je ono što pojedinca odvaja od mase i pruža mu prednost nad konkurencijom pri zapošljavanju. Upravo to je ono što Soft Skills Academy omogućava svojim učesnicima.

Više informacija o samom projektu i novostima možete pronaći na web stranici www.softskillsacademy.ba, kao i na facebook stranici Soft Skills Academy Sarajevo.

Prijavi se i budi korak ispred!