vijesti
179

SSST Winter Academy besplatno pruža petodnevni program aktivnosti

Univerzitet Sarajevska škola za nauku i tehnologiju (Sarajevo School of Science and Technology - SSST) i ove godine maturantima svih srednjih škola u Bosni i Hercegovini pruža jedinstvenu priliku da dožive iskustvo studiranja na Univerzitetu SSST.

SSST Winter Academy svim zainteresovanim kandidatima i potencijalnim studentima Univerziteta SSST potpuno besplatno pruža petodnevni program aktivnosti koje obuhvataju veoma interesantne i kreativno osmišljene kurseve i radionice iz oblasti kompjuterskih nauka, informacionih sistema, ekonomije, političkih nauka i međunarodnih odnosa, medicine, te engleskog i njemačkog jezika.

Svi polaznici SSST Winter Academyja imaju jedinstvenu i izvanrednu priliku lično se uvjeriti u izvanredne uvjete i mogućnosti studija po evropskim standardima na Univerzitetu SSST. Kroz raznovrsne i intenzivne planirane aktivnosti moći će pokazati svoja trenutna znanja i vještine te steći nove, uspostaviti značajne kontakte i razmijeniti dojmove i iskustva, te u samo jednoj sedmici okusiti doživljaj studiranja na Univerzitetu SSST.

Uz jedinstvenu priliku da se istaknu kao ambiciozni, kreativni i izvanredni pojedinci kojima je mjesto među najboljima, polaznici SSST Winter Academyja dobijaju i specijalne certifikate o završenim obukama te priliku da uđu u uski krug najboljih kandidata i stipendista Univerziteta SSST.

SSST Winter Academy će se održavati 18. – 22.01.2016. godine sa početkom u 10:00 h na Univerzitetu SSST, Hrasnička cesta 3a, Ilidža, Sarajevo. Za prijavu na SSST Winter Academy 2016 molimo popunite Application Form uz obavezno navođenje željenog programa i pošaljite ga na [email protected].

Rok za slanje prijava je nedjelja, 17.01.2016. godine.

Program i raspored aktivnosti SSST Winter Academy 2016 možete vidjeti ovdje.

Za sve dodatne informacije, molimo kontaktirajte Univerzitet SSST na 033 975 003 i/ili [email protected].