Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo bogati glupošću, tu smo br. 1
90%Svicaraca nema svoju vlastitu kucu za zemlju da ne govorim eto koliko subogati. Nema te pojma koliko ste bogati al kuka te jer kad dojdu dijaspori sa BMW sto jedu jedanes mjeseci konzervu a vi smatra te bogatim
Hajno@ jébem te nepismena....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDAovci na drugom mjestu
Zasluženo.
5% su im rezerve u zlatu a ne 40%, informacije u clanku su vam netacne.
Hajde inekako Svica, Amerika i Japan - to su zemlje sa velikim tehnickim i farmaceutskim firmama, bankama itd... ali Holandija koja fakticki ima samo Philips... skidam kapu!
Nekome padaju milijoni a neko radi da prezivi bujrum svima neka vidi kako se zivi.
#maljson. U Svajcarskoj niko od nasih, a ni od domacih ne izlazi na pice u kafanu, jer je pice u kafani veoma skupo. Svi oni u dane weekenda kupe gajbe pive u radnji, zatim se napiju po kucama i stanovima. Naravno nasi o ovome nikada ne govore u BiH, vec samo pokazuju svoja auta i kuce na Facebook-u. Kad bi i u BiH neko dovozio kamionima novac i stavljao ga u banke na "cuvanje", u stvari sakrivao od poreskih organa njihovih drzava, tada bi i BiH bila bogata.
Haman milllion po glavi stanovnika! Mi se nase bijede nikad kutarisat necemo iako smo prirodno bogatiji od svicarske al nas kreteni vode jbg!
Mogli su mi bar ovaj limit 1700 poslije 4 godine zatvoriti
Imam prijatelje u americi ,ljudi zive solidno naravno rade dva posla dok to u eu nije potrebno. Sve zivo na kredit ,kucu cijeli zivot brvnaru otplacuju ,americki san
Sve sto je nastalo na kamati mora propasti
Jeste li se kada upitali zasto kasica prasica? Zasto ne kasica lasica?
1. TRAZITE POSLE SVAKE KUPOVINE RACUN. 2. PRIJAVLJUTE SVAKI KRIMINAL. 3. BUDI TE TACNI I ODGOVORAN PREMA DRZAVI, POSLODAVCU I PREMA SVAKOJ OSOBI. 4. CUVAJTE OKOLIŠU. IMA TU JOŠ NEKOLIKO TACAKA, ALI DA OVE ISPUNJAVAMO BILI BI SVICARSKA DRUGA!!!
To je model za BiH. Tri naroda, tri jezika, tri entiteta. Ili četri može i romski, a ako ima crnogoraca, sandžaklija i njima dati entiet. I što je najvažnije. Ista pravila za sve. Na kraju će i Kosovo Albanci pojuriti nama umjesto u Svicarsku. Jel znate šta znači Švicarci? Naravno da neznate. To znači građani.
@Termiti NEMOJ SANDZAKLIJAMA..... I OVAKO SU PREMOCNI!!
@sandzo_saudijanac OK. Oni neće dobiti entitet. Oni će moći u BiH samo sa vizom, zvaćemo ih gastarbajteri. Samo onaj koji gori za državu BiH dobiće državljanstvo. Kako Šakiri kaže, na mojoj jačoj nozi je švicarska zastava a na manje jačoj kosovska. Samo takvi će dobiti državljanstvo. Ali naravno prvo se pitaju komšije kako se integrisao. Sve ide..Ne kao ovi pakistanci gledaju nas sa žaljenjem i misle da smo budale da još nismo otišli u njemačku.
di su zlatne kaske halo baaa
Moj školski vozao golfa keca i nije imao za registraciju već se kradom vozao i krio od policije...onda ga brat odveo u švicu evo deset godina tamo i kada dođe ovdje ne razumije kako narod može biti siromašan a poteako je iz njega.
@ErikBerne ima smisla ...ali da nije živio ovdje i bio neimaštini razumio bih ga.
Moj je votaži Švica.