Nagradna igra
0

Preko Addiko Mobile transakcija do zimskih atrakcija

M. P.
Ilustracija: Addiko Bank
Ilustracija: Addiko Bank
Addiko Bank Sarajevo u periodu od 15. 9. do 15. 12. 2021. godine organizuje nagradnu igru za korisnike usluge mobilnog bankarstva - Addiko Mobile.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi novi, ali i postojeći klijenti koji tokom trajanja nagradne igre, izvrše najmanje dvije transakcije plaćanja putem Addiko Mobile aplikacije.

Nagrade su i ovaj put veoma atraktivne, a nagradni fond se sastoji od tri vrijedne nagrade i to poklon bon za kupovinu skija i skijaške kacige u vrijednosti do 2.000 KM, poklon bon za kupovinu snowborda i skijaške kacige u vrijednosti do 1.500 KM i vikend za dvije osobe u vrijednosti do 1.000 KM.

"Nedavno provedena istraživanja pokazuju da je rast korisnika Addiko Mobile usluge veći za 88 posto u odnosu na rast ukupnog tržišta. Razloge za to, osim brzine i dvostruko povoljnije cijene plaćanja transakcija, treba tražiti i u benefitima koje naši klijenti dobijaju koristeći uslugu Addiko Mobile. Jedna od tih pogodnosti je upravo ova nagradna igra. Svi oni koji tokom predstojeće jeseni realizuju minimalno dvije transakcije plaćanja tokom trajanja nagradne igre, mogu se nadati vrijednim nagradama koje će im uljepšati zimu i predstojeće zimske radosti", istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo.

Više detalja o ovoj nagradnoj igri, ali i usluzi Addiko Mobile možete dobiti na sljedećem linku.