Do 8. aprila
15

Otvorene prijave za 4. generaciju Ženske Mentorske Mreže: Prilika za 50 mladih žena na početku karijere

Sponzorirani članak
Ženska Mentorska Mreža
Ženska Mentorska Mreža
Danas je zvanično je otvoren četvrti ciklus mentorskog programa pod nazivom Ženska Mentorska Mreža namijenjenog mladim poslovnim ženama.

Addiko Bank Sarajevo i Deloitte BiH, organizatori programa, najavili su atraktivan i pažljivo osmišljen program i ove godine, s fokusom na osnaživanje žena i jačanje njihove uloge u poslovnom svijetu.

Kroz Žensku Mentorsku Mrežu mlade poslovne žene imaju priliku ostvariti lični i profesionalni napredak na samom početku karijere kroz treninge i mentorsku podršku iskusnih menadžerica.

Prijave su otvorene do 8. aprila 2024. godine, a mogućnost učešća imaju fakultetski obrazovane, zaposlene žene sa minimalno godinu dana radnog iskustva kao i sa iskazanom željom za napredovanjem i visokoj motivaciji za učenje.

"Sa zadovoljstvom mogu reći da Ženska Mentorska Mreža, kao inicijativa i program podrške, motivacije i inspiracije mladim poslovnim ženama, živi svoju priču već četvrti ciklus zaredom. Radujem se što ćemo ponovo imati priliku okupiti mlade i uspješne žene koje žele napredovati u svojoj karijeri, iz različitih oblasti i profesija, i što ćemo sa njima kroz mentorstvo podijeliti iskustva, savjete i naše resurse. Ženska Mentorska Mreža omogućava i mentorinama i mentoricama da kroz kontakt, razmjenu informacija i podršku uspješno sarađuju i teže ostvarenju zajedničkog cilja - olakšanju karijernog razvoja mladih žena", ističe Sanela Pašić, članica NO Addiko Bank Sarajevo i jedna od osnivačica projekta.

"Kroz prethodna tri ciklusa Ženske Mentorske Mreže imali smo privilegiju pružiti podršku više od 150 mladih dama iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. Sada, na pragu četvrtog ciklusa, iznimno sam ponosna što cijeli program postaje simbol želje za napretkom i ostvarivanjem ciljeva, kako u profesionalnom tako i u privatnom životu. Naša predanost ostaje nepromijenjena, te je cilj da i u ovom ciklusu s jednakim entuzijazmom ispunimo očekivanja 50 novih učesnica", kaže Sabina Softić, direktorica Deloitte Bosna i Hercegovina i jedna od osnivačica projekta.

Više informacija o učešću u program potražite na sljedećem linku.