Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj clanak ce biti od velike koristi penzioneru cija je penzija 420 KM.
da bi se moglo štediti, sa današnjim cijenama i načinom života, prvo se moraju imati primanja iznad 2000e... a sve ispod je socijalna pomoć.
Štednja NIKAD nije dobra opcija. Dobra je samo bankama
Kako vas nije stid objaviti ovako nesto. Od cega stediti kad ne znamo od cega ni zivimo. Nije ovo Amerika ni Njemacka da imamo ostaviti i 100KM sa strane,ostavimo mi,ali se razbolimo ili neki kvar u kuci,autu,pi*di mate*inoj i nemas sastaviti ni do iduce plate a ne ustediti.
Samo ne znam ko odobrava ovakve članke na portalu?! Ili se utripovao urednik da živimo u Njemačkoj. Znači Bože!
Meni za septembar legli 140 markica i taman ću petaka za crni font
to je i sto kad hoces ustedit na gorivu kad ti se rezerva upali. stedi se kad imas pun rezervar. il kad ti je plata 700 maraka a fiksni zivotni troskovi 650 maraka. nemas tu sta stedit. lako je pametovat
Vecina ljudi nema stabilne mjesecne prihode i tu ne mozes ustedit nikako.Gradevinari pogotovo preko ljeta zaraduju pa ne rade par mjeseci tokom zime uvjek jedva kraj s krajem
Bas se u Bosni moze nesto ustediti ovdje se sve placa drzavi a ono sto ostane zivis da prezivis...
800 KM ulazno Izlazno 300 KM stan, rezije i namira 300 KM...dalje ne treba racunati
I ostatak 200 je kladionica, pa se idemo žaliti kako ništa ne valja!
Plan : 1. Njemacka