Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skonto sam sad da mi inače puno para ode na bespotrebne stvari.
I ja bih trosio zbog stresa... ali... nemam
Čuj kako, pa pojavila se. Šta se tu sad ima palamudit? Potrošački čovjek je shvatio da čitavo malo bogatstvo troši na bespotrebne nametnute stvari, bez kojih je život ljepši i zdraviji.
"potrošačkih navika u Sjedinjenim Američkim Državama, koje se ne razliku mnogo od onih u ostalim dijelovima svijeta." RAZLIKUJU SE MNOGO. Imaju para, imaju ogromna vozila koja natrpaju kao da drže market.
Znaci amerikanci su pod stresom pa trose zato sto imaju sta, a bosanci su pod stresom pa " štede"...
Ako ovu sliku niste platili mogao bi vas tužiti vlasnik jer je on iz Sarajeva . :) .
Navike nije promijenila pandemija nego njena zloupotreba. Virus na novcanicama? Na omotima prehr. artikala ga nema jer je "dokazano" da se covid kaci za samo za specijalni papir od kojeg su izradjene novcanice! Koristenje -kartica je dobro dok postoji izbor. Ukidanje papirnog novca bi bila vazna faza u kontroliranju i porobljavanju ljudi.
promijenila je moj novčanik
Ugradio sam si pimpek na biciklo umjesto sjedala, probusio si rupu u gacama, ugurao si ga u cmar indok vozim biciklo idem gore dole, gore dole.. Sve je spricalo iz mene kad sa dosao u ducan
Ma promjenila je sve.. Uhelacila je i zivot i sve...
Pandemija je obična izmišljotina, još uvijek je dva puta više oboljelih i umrlih od obične gripe. Kreirano da se narod stavi pod jaram.
Nemam šta štediti,nemam novca😅kratko jasno😅
samo domaće i oflajn i online samo domaće !