Fenomen lifestyle creep
12
Kako da savladate zamke rasipnog života
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za regres sam cuo ali nisam vidio???? Kad kome sta.....?
Skočila plata za 20 KM, pijem gajbu više mjesečno, bahato...
Samo sparaj
"Regres" - ne samo da je nepoznata kategorija u spomenutim zapadnim zemljama, vec je poznat samo djedovima trenutnih Klixovih clankopisaca. Cudi me da nije spomenut djeciji doplatak i topli obrok - vrlo popularni u svim samoupravnim kolektivima diljem Engleske, a bome i Australije.
#1 pravilo stedi kad dobijes placu i radi poslove sa strane.
kako uštediti od naših "debelih" plata?
ja se sucur alahu hranim u narodnoj kuhinji i prosim na elidzi ispred harapskog restorana. vjecita borba jaro moj. ocero sam cigane ali imam sad problema sa migrantima uzimaju mi poso. pasce mrtva glova
samo jedno pitanje ?? Kako izbjeci kladionicu kad ih ima na svakih 50 m barem jedna ?
Došao ni regres i kupio sam automobil jeste li sigurni da ovo nije rubrika o SF filmovima