Promo
21

Donosimo vam nekoliko idealnih poklona za muškarce koji vole tehnologiju

Sponzorirani članak
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Stranica Forbes prikupila je šest idealnih poklona koje možete dati muškarcu koji voli tehnologiju i sve spravice i dodatke koje dolaze s njom.

Amazon Echo Show je osnovna stvar koju mora imati bilo ko želi kontrolisati svoje kućne uređaje na jednostavan način. Opremljen je ekranom koji je bogat bojama, te s njim možete kontrolisati i vaš Amazon Alexa uređaj. Ovaj uređaj je dostupan za 230 dolara, a moguće ga je naručiti i preko interneta.

Foto: Forbes
Foto: Forbes

Pravi gejmeri bit će oduševljeni ukoliko za njih izaberete Microsoftov Xbox One X, koji je veoma popularan u posljednje vrijeme jer je na njemu moguće igrati sve igice koje je Xbox One lansirao u proteklih nekoliko godina. Rezolucija ove konzole je u 4K, što znači da na njoj možete gledati Blu-ray filmove i uživati u 4K doživljaju igranja igrica. Cijene ove konzole kreću se od 400 do 500 dolara.

Foto: Forbes
Foto: Forbes

Za samo 180 dolara možete oduševiti svog prijatelja, muža, brata ili oca sa Apple TV 4K. Ovo je jedan od Appleovih noviteta koji korisnicima nudi pristup neograničenom broju servisa poput Netflixa, Hulua i Amazon Prime Videa. Može se koristiti i za igranje igrica i slušanje muzike, a njegova 4K rezolucija garantuje da ćete ostati impresionirani.

Foto: Forbes
Foto: Forbes

Apple ne prestaje proizvoditi odlične stvari, što dokazuje i pametni sat koji je moguće kupiti za 430 dolara. Za ovu cijenu ćete, ipak, dobiti mnogo više. Ovaj sat dolazi sa poboljšanim sistemom koji vam dopušta da koristite vaše Apple uređaje brže i bolje, te je također povezan sa mobilnim signalom, pa ga stoga možete koristiti i kao telefon. Najimpresivnija stvar je činjenica da sadrži EKG dodatak koji prati otkucaje srca i puls.

Foto: Forbes
Foto: Forbes

Ukoliko mu želite pokloniti poseban doživljaj muzike, onda je vrijeme da proučite Apple AirPods slušalice koje se trenutno smatraju jednim od najkvalitetnijih na tržištu.

Foto: Forbes
Foto: Forbes

Najnovija verzija ovih bežičnih slušalica dolazi sa još istrajnijom baterijom, te sa bežičnim punjenjem. Iako su veoma male, kreatori su ih dizajnirali tako da ne ispadaju iz vaših ušiju. Njihova cijena iznosi 160 dolara.

Foto: Forbes
Foto: Forbes

Naposlijetku, ukoliko je muškarac za kojeg kupujete veliki obožavatelj piva, nabavite mu BeerDroid. Ovo je uređaj koji pravi pivo u vašem domu, a koji je također moguće povezati sa vašim telefonom i pratiti da li je pivo spremno za konzumaciju. Ova interesantna naprava koštat će vas 500 dolara.