Slave rođendan 31. 10.
0

Addiko Bank Sarajevo - pet godina netipičnog bankarstva

Sponzorisani članak
Prvo rođendansko druženje održano je sa korisnicima usluga Restorana Dobre volje
Prvo rođendansko druženje održano je sa korisnicima usluga Restorana Dobre volje
Addiko Bank Sarajevo 31. 10. proslavlja svoj peti rođendan, a ove će godine Banka rođendan obilježiti na pomalo netipičan način, a u skladu sa svojom poslovnom strategijom.

Umjesto formalnog obilježavanja rođendana, zaposlenici Banke će kroz volonterske aktivnosti i druženje sa korisnicima pet organizacija u Bosni i Hercegovini obilježiti ovaj jubilej u poslovanju.

Prvo rođendansko druženje održano je jučer sa korisnicima usluga restorana Dobre volje, koji djeluje u okviru humanitarne organizacije Pomozi.ba, a danas i početkom naredne sedmice bit će upriličena rođendanska druženja sa organizacijama u Bihaću, Tuzli, Živinicama i Mostaru.

"Petu godišnjicu poslovanja proslavljamo sa lokalnom zajednicom u kojoj djelujemo. Odabrali smo pet organizacija i institucija čiji smo rad i ranije podržavali, te smo naše rođendansko druženje, uz volonterske aktivnosti naših zaposlenika, prebacili u te organizacije", istakla je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko Bank Sarajevo i naglasila da su ove aktivnosti prilika da u praksi pokažu vrijednosti netipičnog bankarstva.

Govoreći o ostvarenim poslovnim rezultatima u proteklom periodu, Pašić je rekla da su pionirski preduzeli neke korake u digitalnoj transformaciji, ali i generalno u načinu poslovanja, koji su danas postali standard u industriji, što joj je posebno drago.

"Uspjeli smo u relativno kratkom periodu transformisati Banku i učiniti je fleksibilnom i modernom organizacijom koja je snažno fokusirana na klijente i njihove potrebe. Nastavljamo tim smjerom i dalje, a sve s ciljem da naši klijenti dobiju što kvalitetniju uslugu u što kraćem vremenu", kazala je Pašić.

Osim ovih aktivnosti, Addiko Bank Sarajevo je svim postojećim i novim klijentima omogućila atraktivnu rođendansku ponudu kredita u iznosu 5.000 KM na 5 godina sa ratom od 95 KM. Više detalja o ovoj ponudi možete naći na Addiko Blic gotovinski kredit - Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba).