Počeli s radom
0

Addiko Bank na novoj lokaciji u Sarajevu: Otvorena poslovnica u Sarajevo Toweru

Sponzorirani članak
Addiko Banka na novoj lokaciji u Sarajevu
Addiko Banka na novoj lokaciji u Sarajevu
Addiko Bank Sarajevo klijentima je od ovog mjeseca dostupna na novoj, atraktivnoj lokaciji - na adresi Džavida Haverića 6 i 6a, Sarajevo Tower, čime je kompletno poslovanje poslovnice Pofalići, Zmaja od Bosne 60/I preusmjereno na novu adresu.

Svečanim otvaranjem, poslovnica je 19. februara zvanično počela sa radom sa klijentima.

Kako navode iz Banke, digitalna rješenja i dalje ostaju primarni fokus poslovanja, međutim za klijente koji odluče posjetiti poslovnicu žele omogućiti dodatnu vrijednost, kroz ugodan ambijent novog prostora.

Addiko Banka na novoj lokaciji u Sarajevu
Addiko Banka na novoj lokaciji u Sarajevu

"Slijedeći trend poslovanja, te osluškujući potrebe klijenata, odlučili smo promijeniti lokaciju naše poslovnice Novo Sarajevo, kako bi bili još bliže našim klijentima, ali i ostalim građanima grada Sarajeva u pružanju bankarskih usluga. Pored kvaliteta proizvoda i usluga, kojima svakodnevno težimo, klijentima želimo omogućiti i da u našim poslovnicama uživaju u ugodnom, modernom ambijentu, kako bi iskustvo sa bankom bilo još bolje", istakao je direktor Sektora maloprodaje Hamdija Hadžić.

Svoje usluge u novoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo će pružati radnim danima, od ponedjeljka do petka u periodu od 8 do 18 sati.