Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim je nesto nepovratno znaci da su se minimum trojica oparila :D
@mladibosnjanin Kako kontaju povezati Beograd i Banja Luku? A Brcko drzi Amer :)))
jesmo li mi ikad platili onaj plin rusima ? pa sad ko fol hocemo bit nezavisni od ruskog olina.
Eto pametni bosnjo se sjetio da ne treba biti vezan za Rusiju sto se tiče plina nego diversifikovati snadbijevanje plinom. I Nijemci koji prave sjeverni tok 2 su baš glupi.
Glupsoni na Krku neće biti, ako ikad i bude, samo američki plin, već svaki kojeg tanker dovuče. Kako će to biti skuplje od ruskog na koji se svi ugrađuju pa i fukara preko Drine.
Dok je svugdje cijena nafte i plina u padu, samo kod nas poskupljuje.
Kako kontaju povezati Beograd i Banja Luku? A Brcko drzi Amer :)))
Meni kao krajnjem korisniku to ništa NE znači ako cijena plina ostane kao sad ili poskupi što će se najvjerojatnije i desiti...zalibo mene ciji je plin ako ću ja jeftinije plaćati isti .
Zdrav razum nalaže, da se uvijek kupuje ista stvar, gdje je jevtinija. Zar je bitno od koga. Zašto bi neko plaćao, nesto skuplje. Ne vidim poentu.. Ako Turska kupuje Ruski gas, zato što je povoljniji od drugih, zašto ne bi i mi..
Eto Turskoj nije problem ruski plin, ali BiH neće da bude zavisna... Pa onda kupuj možda čak i ruski LNG koji Ameri preprodaju kada im zafali... Bez velikog skladišta plina nema uštede. Napuni se kada je niža cijena, pa da se može tokom zime kada skoče cijene peglati račun.
koliko u sda prde nece nam tok ni trebati
najbolji je američki ukapljeni piln
Tako treba više dobavljača i korektna cijena i konkurencija, ko pita tzv PC o tome?eto im samo ruski gas nek se podave u njemu!😂😂😂
Kad mi kažu "to i to do tad i tad" odmah znam da će se samo palamuditi i čekati sljedeći izbori uz obrazloženje kako je to složen projekat i kako se usput naišlo na "puno problema" koji su usporili sve.
samo prica za SDA potkivanje 30% skupljeg plina i sve sto slijedi (opet Bosnjacima zivot otezati) .....da bi Vlada KS bila kriva kada favele Buca Potok , Sokolje, Rajlovac pocnu gume da loze ....da favele koje je SDA dopustila nelegalno da se izgrade
Đe nece poskupit, ovi prnut ne znaju bez grantova..nasu lovu beru za plate i finansiranke maticnih stranaka, a za sve ostalo zaduzuju nam praunucad...katastrofa!
@šnalica, neće unučad i praunučad morati raditi da otplate dugove, bez brige. To se dadnu rudnici, hidrocentrale ili druga industrija i komadi teritorije umjesto novčanog otplaćivanja. Nema zime za otplatu.