Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo sto su i drugi poceli praviti kvalitetne proizvede koji su cak kvalitetniji i jeftiniji od sony-jevih.. a recesija takodje cini svoje pa niko vise nece skupo da kupi nego sto jeftinije to bolje .. i ja sam vjeran sony-ju ali izgleda da ce se napatiti sa konkurencijom
Bez obzira šta vi pisali,trebali bi znati,kao i mi kupci,koji smo vjerni Sony-u,da je Sony brend N:1 u svijetu,ko bi normalan kupovao tehniku od firmi sumnjivog kvaliteta,TV,kamere,foto aparati i sl. Kvalitet je kvalitet!!!
Ko Vas **** kad ste pohlepni bili.