Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da je sada svima jasno sto Kolinda prica vise o Bosni, nego o problemima u vlastitoj kuci. sistem i emonomija im pucaju po savovima, a njoj ne preostaje nista drugo nego doci u Neum i pricati o radikalizaciji u BiH.. kad vec ne zna kako vlastitu zemlju spasiti, onda barem odvuci paznju prosjecnom zatucanom hrvatu od stvarnih problema pricom o hirdama vehabija na granici Hr
Sve je ovo zbog majirizacije Hrvata u BiH... ne vidim drugi razlog
Ma ovdje ce domaci dobavljaci popusiti. Banke i hrvatski dobavljaci ce biti na prvom mjestu a BiH firme ce izvuci deblji kraj. Daj boze da nisam u pravu.
Imamo mi ba Baketa naseg on ce to sve zaposlit. Kad je mogo onih 100 u njemackoj, moze i ovu sicu.
*100 000 - ispravka :D
Ajde Todoric ce rijesiti dugove Pika karticom
Samo napaćeni bošnjo dozvoli ovakav monopol strane firme (Konzum) u svojoj avliji. Da je obratno, protjerali bi nas za dvije hevte. Žao mi radnika, a Todorića nije.
Sve su to trzisni zakoni! Ne pricaj kao da smo u kamenom dobu. Postoje pravila i zakoni ekonomije! LIDL dominira u pola Evrope pa ih niko ne tjera! Merkator je vlasnistvo Todorica pa ga ne tjeraju iz SLovenije!
A šta ako ih Bingo, ili AS Grupa ne mogu kupiti, a oni se uruše?
Pazite ovo, Agrokor Todorica duguje 3,2 milijarde, pazi jos jednom, 3,2 milijarde EURA!
Da li Rusi preko Sberbank mogu ući u vlasništvo Konzuma(...Merkator, Kiseljak...) i u BiH ???
Raspali se... i oni i HDZ... a i rvatska, ovakva kakva jeste
ma to je samo trick da ode u stecaj i da se dugovi nepalte a napravi zdravo preduzece koje ce imati novo ime. vec vidjeno sa tusom, tempom, interexom i ostalim.
Boli nas q-ac.
Gubitak 10 000 radnih mjesta nije nista spram onih 100 000 novih radnih mjesta.
znam da je konzum sto se tice radnik(c)a maximalno korektan...plate su im vece nego u ostalim TC...radnici imaju pravo na bolovanje, godisnji odmor...
Cuj ima pravo da bude bolestan ?
cudno je da imaju pravo na bolovanje jer se nedavno jedna firma hvalila kako kod njih nema bolovanja i da je sve super, radnici sretni
Jedino što se može desiti je da se promijeni vlasnik i to je to . većina firmi u sklopu agrokora posluje pozitivno i nisu krivi za njegovo nelogično rasipanje para . A sasvim vam je sve jedno u kojem lancu kupujete u svakom marketu možeš okrenuti artikal i pročitat dali piše Zemlja porijekla BiH , čak i u Njemačkoj .
spekulise se ima dva mj da ce ga Bingo kupiti