Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte vise da poredite Bih sa europskim zemljama ako trazite nekog za to su drzave poput Konga,Tanzanije,Zimbabvea...
e jeste nasli uporedjivati kupovnu moc BiH sa Slovenijom - pa Slovenci imaju vecu kupovnu moc (i prosjecne place) od Portugala, Grcke a da ne govorim o ostalim zemljama Istocne Europe - BiH nema pitke vode a vi o kupovnoj moci. BiH treba da se mjeri sa Kosovom ili eventualno sa zemljama Bliskog Istoka - naravno, bez Izraela. Ili zemljama Crne Afrike.
A šta će penzioneri benzin ... Naši penzići nemaju vozila, dakle ne trebaju benzin i o da oni "šiju" sve penzionera svijeta ...!!!
A kolko je to u cokoladama
Ali su u Sloveniji cijene najmanje 5 puta vece od nasih.
kad degen fadil uvede akcize koje su potrebne gradjanima kupovacemo vise goriva od slovenaca
Wtf je ovaj clanak. Slovenija i BiH ne mogu NIKAKO u istu recenicu a kamoli poredit standarde.
a razlika u kvalitetu goriva??? o teme se suti
od 400 KM mjesečno možeš platit račune i opet si možda u minusu nekoliko markica, eto kakve su nam plate
Hrvati sipaju u BiH...sa Hrvatskim primanjima.
Ajjj šta bi naši dali da mogu imati tolike pare, pa da kupe okuse za shishe.. Aaaa
de vi to meni u gajbama piva...xihene goriva se stalno mijenjaju
A koliko janjetine i rakije oni mogu pojst i popit a koliko mi nije sve u gorivu
Sta ce im toliko gorivo?
Zato mi mozemo duplo vise pecenja maznuti iz tanjira. I to je bare bare.
Šta će im toliki benzin kad cjelu drzavu sa rezeorvarom mogu obići
Ja s druge strane ne razumijem zašto kod nas i neko bez ijednog primanja mora u avliji imati auto? Koliko se za redovne troškove kupovine, održavnja, osiguranja.... može vozati gradskim prijevozom i na kraju krajeva i taxijem? Nemaš posla, nemaš obaveza, ali eto moraš imati auto? Kao neki status, šta li već?
Kazu da mjera razvijenosti neke zemlje nije koliko automobila ima sirotinja, nego koliki procenat imucnih koristi javni prijevoz.... kad je zemlja u rasulu i vode je pohlepni nesposobnjakovici, javni prijevoz ne dovodi ljude na posao na vrijeme pa moraju sami brinuti o tome.