Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@roki i to da nije bilo josipa pejakovica bio bi samo hrvatski...zalosno,ali takva nam je drzava,tj politika.
Umjesto da pisete o becko-ljubljanskim odnosima, mogi ste narod obavijestiti da je i bosanski sudzuk nedavno licencirala Austrija, tako da se sada vodi kao njihov originalni proizvaod. Hrvati su zastiti cevap. I zaista, ko je nama kriv, kad nam u drzavnim organima sijede oni koji brinu samo o svom dudzetu, dok ih drzava, drzavni interesi uopce ne interesuju...
Pa ko je nama kriv kad nismo u stanju nista da zastitimo! Kad glasamo za idiJote! Pa uzmimo kao primjer samo Bosansko Hrvatski tornjak!
\"Slovenci navode i citat iz jedne \"Kuvarice\" iz 19. vijeka i podsjećaju na tradiciju. \" slovenci nikada nisu mogli citirati nesto iz \"KuVarice\" posto u sloveniji ne postoji takva rijec. mogu citirati jedino iz \"Kuharice\" ...druga stvar, slovenci bi sve da patentiraju kao svoje, tako su i \"sarajveski cevap\" patentirali kao slovenacki brend. toliko o dosljednosti.