Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro to, nego hoće li biti minibuska linija za Sedrenik???
neće, kažu zicaru će vam postaviti da vas poplava ne odnese
Nama bitnije sta se kod susjeda desava,a nasa nas avlija ne interesuje...zato cemo mi uvijek biti zadnja rupa na sviralu.zasto se mi ne potrudimo da imamo vise linija?!
Lijepa vijest, nadam se da ce se ostvariti. To nije povezivanje samo Zagreba nego i cijelog regiona i koristi bi imali svi koji moraju putovati na relaciji SAD-Balkan.
Na koji aerodrom bi slijetali? La Guardia, JFK ili Liberty?
Pa nece valjda iz Sarajeva :D
Znaci narode! Let is St. Louis-a do Sarajeva bi bio pun pogodak! Ovdje zivi 60 hiljada Bosanaca i Hercegovaca od kojih barem jedno 25 hiljada svake godine ide u Bosnu! Hajmo Fly Bosnia uvedite tu liniju! Zarada zagarantovana!
@Saint Louis Bosnian Vidio sam vas na sta licite, nemate za hljeba a kamo li za avionske karte. 2000 ljudi stane u 5 aviona i trebali bi da lete godinu dana da vi svoje vukojebine posjetite. Bas unosna linija!
Sace u red pred ambasadi, viza skoro skuplja od karte.
@kungfu viza oko 282 KM i ovdje i u Hr ista cijena
Lijepa vijest,sad ce mi cesce dolazit rodjaci
Zagreb je ovu liniju imao jos 80ih godina. Ukinuli je jer su uveli demokraciju.
Zadovoljni i mi vala.
Da je besplatna karta džabe im kad nemam goriva ni do Mostara a ne do Zagreba