Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to sad i rizu uvozimo iz Ukrajine?
zeljko.peranovic.94 e jesi ti navalio na zimu ko pijan na plot. Pa jeebem ti plin bili me kuvac za plin odrastao sam grijući se na drva sad koristim pelet ako treba mogu opet na drva i ugalj.
Ok, mogu li novinari objasniti citaocima sta je to tacno skuplje u proizvodnji rize, pa ce cijena skociti. Evo, ja ne znam, a ono sto znam jeste da se riza uzgaja u onim kao mocvarnim predjelima, pa ne sta znaci "skuplja proizvodnja". Skuplji prevoz, ok, ali sta je skocilo u proizvodnji?
Poskupila voda u mocvari....
A mislite li da bi pamet mogla pojeftiniti?Ne treba je danas puno.
Nije narod svjestan kakvo sranje slijedi tamo od jeseni, najkasnije zime...Slijedi ogromna recesija jer ce dolar prakticki propasti sto je sada vec neminovno.Bit ce gutavo al navikli smo mi...
"poskupjeti" ooo novinarčiću školovani
Napumpavanje i iskoristavanje kriznog doba u kojem se nalazimo.Nista vise. Nekom rat,nekom brat.
Kažu hifa već kupuje rižu
I kondomi će poskupiti zbog rata u Ukrajini, tako da nas jedino još na suho mogu. arati.
Poskupice sve, jer je tako planirano prije 20 i kusur godina. Ja se sjecam prije minimum 15tak godina da sam citao geopoliticku analizu state departmenta o buducnosti, to rade svake 4 godine za period narednih 15 godina. Cilj je da se populus slomi i da se paradigma moci promjeni. Vise nije narod potreban drzavi, vec drzava narodu. Ali kad se pricalo o tome tada, vecina ovaca te smatra teoreticarem zavjere.
Ma i neka će mogu bez nje cijeli život.
UKINITE AKCIZE I PDV PRIVREMENO!
A kako da se podjele plate dnevnice putni troškovi plate vozači savjetnici sekretarice i ostali kupleraji u ministarstvima.
Sve se uvozi iz Ukrajine za sirotinju izgleda
A Ukraina je medju najvecim izvoznicima rize!!!
Samo viči glasno Slava Ukrajini! Obavezno svi treću dozu pelca primiti a abd na jesen i četvrtu! Djecu učiti lgbt vrijednostima!!!
interesantno je kako se svi pitaju zasto stvari poskupljuju i eto zakljuce kao da je bez opravdanja poskupilo tako da ne treba brinuti niti sta poduzimati. pa jaro sta tebi znaci da li je poskupljenje neopravdano i vjestacki kad ti nafta bude 5+ maraka,kafe,rize i osnovnih namirnica ni od cuda i po astronomskim cijenama koje moras platiti ako mislis jesti,dta ti znaci? kina tajland, izrael iran, turska sirija,rusija nato....samo fali iskra
Sve je ovo posljedica printanja 40% keša koji je ikad postojao u toku 2 godine trajanja plandemije Korone!! Nikakva Ukrajina sa ovim nema nikakve veze!!
neeeeeeeeeeeeeee....