13. i 14. maja
7

Slavlje u OBI marketu: 20 posto popusta za 20 godina poslovanja u BiH

Vodeći evropski lanac trgovina OBI će sa ponosom proslaviti 20 godina od otvaranja svog prvog DIY marketa u Bosni i Hercegovini, posebnom ponudom 13. i 14. maja 2023. godine.

OBI je u Bosni i Hercegovinu donio inovativni asortiman, ideje za uradi sam projekte te podigao nivo usluge na evropske standarde.

Iz OBI-ja poručuju kako su ponosni na 20 godina poslovanja u BiH, te ovaj jubilarni rođendan žele proslaviti na poseban način i zahvaliti se svim solomaherima na dugogodišnjem povjerenju.

Proslava OBI rođendana je planirana za vikend, 13. i 14. maja 2023. godine gdje vas očekuje 20 posto popusta za cjelokupnu kupovinu, poklon uz svaku kupovinu iznad 10 KM, kao i mnogi drugi sadržaji.

"Za naše vjerne kupce, solomahere, za oba dana vikenda omogućili smo 20 posto nižu kupovinu, kao i prigodan poklon za svaku kupovinu iznad 10 KM. Tu je i vesela zabava za najmlađe - uz muziku, balone i facepainting, cijela porodica može uživati! Market tokom ova dva dana zatvaramo kasnije, tako da se možete opustiti i uživati u kupovini u našem marketu od 8 do 21 sat", otkrili su iz OBI-ja.

Ističu i da tokom ova dva dana svi zaiteresovani mogu koristiti besplatan autobuski prijevoz kako bi jednostavno mogli doći do OBI Marketa i uživati u kupovini.

Podsjetimo, OBI je vodeći evropski lanac trgovina koji pruža širok asortiman kvalitetnih proizvoda za uređenje doma i vrta, kao i jednostavna DIY rješenja koja pomažu svima da ostvare svoje projektne ideje. Poznati su po svojoj vrhunskoj usluzi i stručnom osoblju koje je uvijek na raspolaganju za savjete i pomoć.

Uz bogat asortiman proizvoda, OBI nudi i razne usluge, uključujući rezanje drveta, iznajmljivanje mašina te miješanje boja.

"Mi u OBI-ju vjerujemo da je kvaliteta i udobnost doma važna za kvalitetan život, stoga nudimo najbolje proizvode i usluge po najboljim cijenama. Svim kupcima želimo srdačnu dobrodošlicu na proslavu našeg 20. rođendana i radujemo se prilici da im pomognemo u stvaranju savršenog doma i vrta uz veselu OBI pjesmicu", dodali su iz OBI-ja.

Više informacija potražite na www.solomaher.ba.