{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Skriveni heroji u septembru na devetom Business cafeu

9.9.2015. u 13:46
0
2
Skriveni heroji u septembru na devetom Business cafeu
0
Nakon osam uspješno organiziranih i iznimno posjećenih evenata, agencija Global Market Solutions najavljuje deveti Business café koji će se održati 22.9.2015., u utorak, na već ustaljenoj lokaciji – u Atrium Sali hotela Evrope.
Svi zainteresovani koji žele poslušati ove priče i družiti se sa govornicima i drugim poduzetnicima mogu poslati svoje prijave na [email protected] Društvena odgovornost neće izostati, te će organizatori iskoristiti priliku da promoviraju "Ovom majicom volim“ majice kojim se omogućavaju užinu za đake u BiH koji to ne mogu sebi priuštiti.

Bosanske kompanije i proizvodnja koja zadovoljava evropske standarde. Riječ je o Snježani Kopruner direktorici GS tvornice mašina Travnik i Edinu Daciću vlasniku švicarske firme Daccomet (koja je IKEA-in partner), te u isto vrijeme većinskom vlasniku fabrika za proizvodnju namještaja u Srbiji i BiH – Standard furniture Serbia i Standard iz Prnjavora.

Snježana je proglašena za poduzetnicu godine 2014.godine, a GS TMT uspješno konkurira na svjetskom tržištu i proizvodi kostur za luksuzna kruzer bicikla, kućišta za rashladne sisteme i sisteme kočenja za najveće proizvođače vozova, kao i zavarene konstrukcije za vozove i još mnogo toga poput ambalaža za Siemens. Ova kompanija u fokusu ima zadovoljstvo radnika, koji zauzvrat kvalitetno obavljaju svoje dužnosti.

Da je Made in BiH garancija kvalitete, potvrđuje i Dacićeva kompanija Standard iz Prnjavora, kao i Daccomet AG u blizini Banja Luke, gdje se proizvodi namještaj za IKEA-u, presvlake za Dormeo i Meblo, te dušeci za Harvey Norman.

Poduzetnički duh nije mogao niti želio obuzdati, te je još u toku studija u ranim dvadesetim otvorio kompaniju u Švicarskoj, koja je kasnije sve više napredovala te se proširio i na Balkan. Zahvaljujući uspješnoj koperaciji sa razvojnim agencijama, sve više je ulagao i otvarao sve više mjesta u našoj zemlji. Danas, Standard AD je jedina firma u BiH koja ima važeći certifikat LEAN za upravljanje proizvodnjom za 2015/16. godinu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: