Privreda
6

Sponzorirani članak / Sinkro ponovo zapošljava: Traže se šivači i šivačice

Kompanija "Sinkro" d.o.o. iz Sarajeva, koja je lider u proizvodnji namještaja u našoj zemlji, a koja trenutno upošljava 300 radnika, nastavlja trend rasta i otvaranja novih radnih mjesta.

Naime, nakon potpisivanja novih ugovora sa partnerima u Evropi, u prvom redu u Njemačkoj, napravljena je pogodna poslovna klima i raspisan je konkurs za prijem šivača/ica sa radnim iskustvom u fabrici u Hrasnici.

"Svim zainteresiranim nudi se zaključivanje ugovora o radu odmah po stupanju na radno mjesto, mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa nakon isteka dvije godine od zaposlenja u kompaniji, odlična i redovna primanja uz mogućnost napredovanja, te rad u pozitivnom okruženju i timu koji ostvaruje vrhunske rezultate. Biografije se mogu slati putem e-mail-a: [email protected] ili na adresu Put Famosa 38, Hrasnica, 71000 Sarajevo", kažu iz „Sinkra“.

Također, „Sinkro“ ove godine nastavlja tradiciju organiziranja "Dana otvorenih vrata". Za sve koji posjete „Sinkrov“ salon namještaja u Hrasnici danas i odluče se za kupovinu pripremljene su specijalne pogodnosti. Svaki posjetilac salona, također, tom prilikom na poklon će dobiti dekorativni jastuk.

Inače, kompanija „Sinkro“ se bavi proizvodnjom tapaciranog namještaja kao i prodajom platna i repromaterijala za namještaj, a svojim kvalitetom proizvoda postala je renomirana i prepoznatljiva na evropskom tržištu namještaja, te zaslužila mjesto među najboljim i najtraženijim proizvođačima u ovom sektoru.

U Sinkrovoj fabrici od 20.000 m2 proizvodi se namještaj koji se izvozi u 25 zemalja Evrope i svijeta, tako da se namještaj proizveden u BiH kupuje i u Parizu, Beču, Kopenhagenu kao i u dalekoj Estoniji i Libiji. Također, kompanija svoje proizvode vrhunskog kvaliteta izlaže na vodećim evropskim sajmovima namještaja u Njemačkoj, Turskoj, Francuskoj i Belgiji.