{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Škola međunarodnog poslovanja na Ekonomskom fakultetu

20.2.2013. u 13:51
0
2
Škola međunarodnog poslovanja na Ekonomskom fakultetu
0
Škola međunarodnog poslovanja na Ekonomskom fakultetu
Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
Poslovna akademija Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i Institut za edukaciju Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH organizuju program edukacije pod nazivom "Škola međunarodnog poslovanja".
Edukacija se sastoji iz 8 modula - oblasti (u trajanju od 128 časova) iz domena međunarodnog poslovanja: industrijske politike, međunarodna trgovina, spoljnotrgovinsko poslovanje, međunarodno poslovno pravo, ekonomija BiH, ekonomija EU, finansije i bankarstvo i marketing.

Osim edukacije iz oblasti međunarodnog poslovanja, polaznici će pohađati i školu ECDL (European Computer Driving Licence, u trajanju od 60 časova) i školu poslovnog engleskog jezika (u trajanju od 60 časova).

Predavači su članovi bh. akademske zajednice, profesori Ekonomskog fakutleta u Sarajevu, saradnici i stručnjaci Vanjskotrgovinske komore, te predstavnici poslovne zajednice u Bosni i Hercegovini.

Program je namijenjen svim osobama koje su profesionalno vezane za oblast međunarodnog poslovanja, bez obzira na nivo stručne spreme. Početak programa edukacije je planiran za 14. mart 2013. godine.

Po završetku programa polaznici će dobiti certifikate: Certifikat Poslovne akademije Ekonomskog fakulteta i Instituta za edukaciju VTK o završetku Škole međunarodnog poslovanja, Certifikat stručnog engleskog jezika i Certifikat ECDL.

Dan otvorenih vrata za program edukacije će biti održan u četvrtak 21. 02. 2013., u
11:30, u E-Net centru Fakulteta (III sprat). Prisutnima će se obratiti dekan Fakulteta prof. dr. Željko Šain, predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH doc. dr. sc. Bruno Bojić, direktor Poslovne akademije doc. dr. Almir Peštek i direktor Instituta za edukaciju VTK BIH prof. dr. Duljko Hasić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: