Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA J.E.B.E.M TI SVE !!!!!!!!!!!! UNISTILI STE SVE STO SE MOGLO UNISTIT, A SVE JE KRENULO KAD STE POSTAVILI SVOG SATELITA DINU KONAKOVICA DA USNITI K.K BOSNA I OD TADA JE SVE PROPALO M.A.M.U VAM VASU !!!!!! JOS SAD IMAJU OBRAZA DA NARODU NESTO NAREDUJU DA SE NA POPISU IZASNI KAO BOSNJAK M.R.S ! NIKAD VISE SDA ! I IZJASNIT CU SE KAO BOSANAC !
kesa zene kesaaaaaaaaaa.....otvorite pijacu na mjestu skenderije..svakako vise kulture i nema
zaključaj hajrize i mirna bosna. srušit skenderiju i napravit veliki parking.
jaa hocu zivot... bolji zivot....
ali zato dino konakovic moze dugovati za kiriju za svoj sport centar
Glup si....Vjeruj mi...Svima se naplacuje sve...Al to je nedooooovoljno za gubitke koje imaju
Jedini nacin da se spasi ovaj vremenom prevazideni objekat je da se otvori najveca javna kuca na Balkanu ono djevojke u izlozima i sobe za zigovanje.
Što niste čistili snijeg na vrijeme stoko.
Sta je sa 500.000 KM vrijednosti željeza što je odvućeno iz Ledene dvorane ,to treba da se odgovori Hajrize.
propada SDA kasa nema primanja zadnje sto su izvukli je poso sa MURAIJEM VOGOSCA da ocisti krov ledene dvorane dobio pare za rad i jos dva puta toliko za ZELJEZO koje je prodao a sve za SDA i sad kad skroz propadne skenderija onda ce doc ALL SHIDI DA je kupi da nema konkurencije sramota i sramota
Ja mislim da ce to sve rijesiti onaj pijacar Damir Cardzic, on je expert za uzeti a nista ne dati
DOK SKENDERIJA PROPADA I NEMAJU ZA STRUJE DIREKTOR VOZI AUDIJA KOJI KOSTA STOO HILJADA HEHEHEHE SMIJESNOOO NEKKAAA PROPADAAA SAMO STETA NARADOAA OSTA BEZ POSLAAA A DJUBREE ZATVORITI ILI LINCOVATIII .....
Znam jednu stvar: dok god skenderija svoje usluge ne bude naplacivala svima isto, po jednakim arsinima, nema tu napretka. Pod ovim mislim na usluge npr. raznih koncerata, kulturnih dogadjaja u organizaciji vjerskih zajednica koje jadnu skenderiju ogulise do kosti, a sve u ime boga..
Da budem doboronamjeran: Čelni čovjek "Skenderije" predstavlja se ne kao direktor već kao MENADŽER. A menadžer uvijek ima dobre rezuktate rada. Drugo, to mu je jedan od 2-3 posla koje redovno obavlja. Treće, mislim da ga je tu "strpala" SDA (mada on ima i rezervnu - BPS ili SBB) jer čovjek se nikada nije bavio takvim i sličnim poslom. Šta ima Sindikat "Skenderije" sa kantonalnim ministrom - to je promašena priča. Zato nam je i takvo stanje.
vici bice bolje
Paraziti ...sad idite ko --ci.ga.ni ......,pa prosite za prezivljavanje...!
da charlama i drugi umjetnici placaju kiriju sve bi bilo dobro. sve j.e.b.i.v.j.e.t.r.i. ovi umjetnici, da je kakvog prostora u centru a djaba...