Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasim turistima je super, dodju u Sarajevo, odu kao investitori, dodju u Kiseljak, odu kao magistri, tacno mi je najveca zelja da budem turista u BiH
Cuj Kumrovec? Zaista HDZ-ovci iz juzne Bosne koji su ga napravili, znaju biti ironicni. Bas me zanima da li bi Bosnjak ovako nesto ili kao Tibra, mogao podici u Neumu i onda prodati juznoamerickom ili africkom katoliku?
@Roin pa valjda ce promijeniti naziv... to kumrovec ne zvuci lako za biznis.. samo da ne bude neki el...tamo neki
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zašto je bila prazna? Ne vidjeh nikakve prostore iz te zgrade, ni stambene ni poslovne, na tržištu posljednjih godina... Napravljena da sačeka novog investitora :)
Propao pokusaj Spirica i Bevande da ga iznajme jos prije i nego se napravio. Novinari ih valjda provalili. Inace, vlasnik je bio finansijer HDZ-a iz Zapadnog Mostara.
Mislim da ga iznajme BiH instuticijama. A pokusali jesu. Vjerovatno se radi o pranju love od strane HDZ-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko zna zna ko ne zna i neka nezna Sad još par hotela i motela u i oko Sarajeva
Kako to da svi vide u ovoj drzavi potencijal, samo mi NE. Cudna neka zemlja u kojoj se svi cudimo I drugima sve naj bolje nudimo, a sebi ostavljamo ono sto bi I zemlja povratila.
Nikad ovdje neće nestati lopovluka! Onolika zgradurina u centru grada a niko da se zapita koja to ozbiljna firma može zamrznuti tolike milione! Nigdje na svijetu, samo u BiH gdje su se silni milioni ukrali u ratu pa je sad bitno da se operu kroz neku ovakvu nekretninu. Ko je uopće vlasnik ove nekretnine i ne samo ove?
@sandor1 a kad si ti bio u svjetu pa da uporedis. Nisi dalje od vrela bosne otiso cim tako rasudjujes
jeste dosadni sto je ovaj uzeo sto je onaj uzeo ,pa ko ce ga uzet onda??samo nesto narodu smeta .Uzmite sve sto valja iz ove bosne, kad narod nece da se promjeni i nezaluzuje ovu drzavu
Cudi me da neko ranije nije pokrenuo pricu sa ovom zgradom. Izgleda super, lokacija joj super, ubila se za kancelarija i startup kompanija.
Zgrada SEVERINA !!!
a ko izgradi na zelenoj površini bi3nis centar?
pametni ljudi ulazu unaprijed. Glupani grade tornjeve.
ova zgrada bez urbanističke i građevinske dozvole, sada je pokrivena novim lopovlukom, kako može biti prodata zgrda koja nema potrebnu dokumentaciju, SDA mafija i dalje nastavlja da pljačaka ovu državu i ovaj grad sa lopovima iz inostranstva
E nekad se tu gledo nedeljom Brus Li.
čovjek koji ga je napravio nije iz zapadnog mostara nego iz gruda bio je u dugovima jer su trebali biti stanovi a prva 4 sprata poslovni prostori onda ga je spasio gospodin iz hdz koji je bio ministar i naredio da službeni list kupi za 18miliona km jedan dio zgrade i umjesto na marijinom dvoru sada moramo dole ići u službeni list ako nam treba nešto od njih.sirijcu bi bilo bolje da je ako već ima novac uloži u svoju razrušenu i napaćenu zemlju.
Islamofobi na aparatima, a ne znaju cak ni jel ovaj sirijac mozda krscanin????? hahahhahahahha
Pad ko kuća ili ti pranje novca
Sirijac kupio Poslovni centar Kumrovec u Sarajevu, pravi biznis centar "Dosao" iz ratom zahvacene Sirije kao "turista", "zagledao" novoizdradjenu zgradu koja zjapi prazna, iz ratne zone "iznio" novac i "unio" ga u politicki nesigurnu i nestabilnu BiH ??? Tko si su ti bh partneri kojima si oprao pare ???? cccc
Jedino što se zna je da iza ovog stoji HDZ i ta čitava fašistička garnitura tako da je pranje para neminovno
Mene bas bude strah kada pocnu pricati o potencijalu ive drzave,izloze planove i na kraju sve krene niz brdo.