Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome pravi? Rogaticani su u Sarajevu
Koliko mogu primjetiti, Sirbegovic dosta radi po Republici Srpskoj i Srbiji.
I naravno zvaće se sportska dvorana Rajko Kušić, a Mile i Željka će presjeći vrpcu nakon što je Kačavenda osvešta
Pa valjda Rogatica gradi sportsku dvoranu, idioti a ne Širbegović, on je izvođač radova.
Ovo ce bit HALA a ne dvorana.Radio sam slicne projekte, za ove pare mozes samo halu napravit a to je bilo prije 10-15 g.
Pa kome ti hudo pravis Rogatica izumire nemaš ni 10000 stanovnika hebes selo
Lokacija je skupa.
A ko će da ide u tu dvoranu. Pa tamo sa ovcama nema 3000 ljudi.
Sirbegovic izrabljuje radnike i pljacka drzavu. Trecinu radnika prijavi a dvije trecine ne. I onda svakih par mjeseci rotira trecine. Treba li napominjati da je usko povezan sa SDA.
Ne znam kome je pravi kad svi odose
U TOJ ROGATICI ZIVI ZLOCINAC KUSIC KOJI JE POBIO 20 ZENA U GARAZI U JEDNOM SELU PORED ROGATICE. OSLOBODJEN JER SU DVA SVJEDOKA IZ NJEGOVE JEDINICE IMALI RAZLICITU IZJAVU U PAR METARA. JEDAN REKAO DA JE MILE.PUCAO SA VRATA A DRUGI REKAO DA JE BIO PAR METARA ODMAKNUT OD PRAGA.
@Ivanbiosad U toj Rogatici upravi su muslimani pobili 20 zena i dece, 28 avgusta 1992. Uhapseni za to su Muhamed Sisic, Aziz Susi, Izet Hadzic, Tarik Sisic, Aziz Aganovic, Emir Drakovc i Zahid Alic. Nije lepo pominjati samo jednu stranu, a to uporno cinite.
@BudistickiMonarh i vidis ti muslimani odgovaraju. Ali kusic jok nije lepo da bilo ko prođe nekaznjeno za zlocon.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolja dvorana nego bila koja u Capajevu
@JaCuDaTiKazem Otkud cirilica u skoli 1868? Je li tad Tito bio glavni u Sarajevu, https://postimg.cc/WdMZMtT8
Sirbegovic ima jedno tri radnika osigurana ostali su na crno.
@backy nije istina, to je tako prije bilo dok su radili po Libiji i nisu placali radnike. Sad kad je Sabuljic menadzer Sirbegovic posluje dobro i popravio im se ugled firme