PROMO
15

Sinkro zapošljava 50 radnika u proizvodnji

Foto: H. M./Klix.ba
Foto: H. M./Klix.ba
Zbog proširenja svojih proizvodnih kapaciteta, kompanija Sinkro traži 50 novih stolara, tapetara, šivača/ica, kao i pomoćnih radnika.

Sinkro je jedan od vodećih proizvođača namještaja u jugoistočnoj Evropi s preko 500 zaposlenih radnika, a proizvodni pogoni su raspoređeni na više od 35.000 kvadratnih metara. Od 2018. Godine Sinkro je dio Cotta grupe iz Liechtensteina, jedne od najvećih grupacija za proizvodnju namještaja u Evropi.

Foto: H. M./Klix.ba
Foto: H. M./Klix.ba

Zbog proširenja svojih proizvodnih kapaciteta, kompanija Sinkro traži 50 novih stolara, tapetara i šivača/ica, kao i pomoćnih radnika.

Sinkro nudi idealno okruženje i najbolje uvjete rada, a zaposlenici u ovoj kompaniji imaju i najbolje plate u branši. Iako je poželjno, nije nužno posjedovanje prethodno stečenog znanja ili radnog iskustva u ovoj struci. Traži se osoba koja je spremna na usvajanje novih znanja i vještina te koja voli komunikaciju i rad s ljudima.

Foto: H. M./Klix.ba
Foto: H. M./Klix.ba

Svi zainteresirani mogu lično doći u sjedište kompanije na adresu Put Famosa 38 u Hrasnici, pozvati broj 062/337 - 875 ili svoje aplikacije slati na e-mail adresu [email protected].