Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba ljudima dati povisicu realno. Ako bude vanredno stanje, jedino ce oni biti ugrozeni i u kontaktu sa ljudima.
HOCE,KAKO NECE.I onako im daju na vrijeme i godisnje odmore i placena odsustva i vikend dane.A imaju i zagarantovani slobodni dan za vrijeme drzavnih i vjerskih praznika.OVOM PRILIKOM POZIVAM SVE RADNIKE U TRGOVINAMA DA DAJU OTKAZ.NEKA IM MATI I OTAC RADE U OVAKVIM USLOVIMA I OVAKVOM PLATOM.
Skidam kapu svim radnicima u ovim teskim vremenima i nadam se da ce i poslodavci prepoznati pravu vrijednost i hrabrost svojih radnika i adekvatno ih nagraditi.
Odlican prijedlog, ljudi se slomise od posla
Nemaju garibice ni stolice na kasama po konzumu a kamoli da im daju paraaaaa ha aha ahaha aha ah,ja sindikata i go vana
@muhamostar ne da ni Amko da sjednu, krkan
Zar ne bi bilo lakše za sve radnike uvesti nadoknade?
Mozemo online narucivati. Aha nisu taj ogranak razvili jos kako treba.
koji sindikat molim te reci mi ???? U BiH postoji samo nešto što se zove sindikat,dok njegova svrha postojanja nije nikome jasna.
kad ste znali nabiti cijene namirnica, sad povecajte ljudima od toga, uhljupi
AMKO komerc... Stoka nije radnicima nabavila ni rukavice ni maske. A rade sa prehrambenim proizvodima i rade sa širom populacijom.,,
@NekoIzaUgla ISto stanje u Konzumu...
@NekoIzaUgla I jos Amko dig'o cijene.