Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Avdagić je samo tu da kupi pare. Federalni sindikat pravi prijeme, kampove i objekte po njegovom selu kod Srebrenice.
PITAM GA U KOLIKO PRODATIH PREDUZEĆA JE DIONIĆAR , NARAVNO NA GUZOVE..PREVARANTI..
LAŽNI SINDIKAT! OVAJ AVDAGIĆ JE KUPIO DIPLOMU U NOVOK SADU. SEOSKA VARALICA U SLUŽBI RATNIH PROFITERA I NOVOKOMPONOVANIH SDA TAJKUNA! ☝️
Svi da se iz clane iz sindikata jer ovo je zesci lopovluk. Ko fol se bore za zastitu prava radnika a plata 500km i radis 7 dana po 12 sati i jos te poslodavac tretira ko sljam . Mrss vise lazovi i lopovi
Sve lopina do lopine, ovi tzv.Sindikalci...Ovaj Avdagić je meni nudio,da kod njega završim magistarski na nekom fakultetu...Kaže, ne moras nista učiti...Mršššššššššššš kretenčino jedna, ne mozemo se svi kupiti!!!!A,ima kuća, ne zna ni on koliko ih ima.
Sve lopina do lopine, ovi tzv.Sindikalci...Ovaj Avdagić je meni nudio,da kod njega završim magistarski na nekom fakultetu...Kaže, ne moras nista učiti...Mršššššššššššš kretenčino jedna, ne mozemo se svi kupiti!!!!A,ima kuća, ne zna ni on koliko ih ima.
Seoska varalica koja je u neđaricima napravila malo carstvo zahvaljujući ovom windikatu
Sindikat je mafijaska organizacija
A gdje je tu prevent. Ha
Prodane duse pa ako se iko izrabljuje u BiH to su trgovacki radnici i radnici na lom poslovima. Kako Vas nije stid. Fuj bagro
Kad će kazne za one poslodavce koji ne poštuju prava radnika, odnosno za one kod kojih radnici imaju samo obaveze, ali ne i prava?!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
Koji je ovo kreten, totalni ublehaš i demagog...fuj fujeva, znam ga osobno....
Jel poštivanje radnika rad za dan državnosti dan nezavisnosti čak i prvi maj svka čast sindikalcima nanu li Vam naninu
Da me Šatorović predstavlja???? Molim ??? Komunistički proizvod za kapitalistički sistem
Ovo je bagra sa dna kace !!! Bagra i obični KRPELJI!!! Mrsh MARVO!!! Smeće bi u svakom sistemu bilo na robiji davno....
@Mudri Bošnjanin Kome Abdagić pomogne ja ga u dupe poljubim neoprano. 25 godina gledam prevrtljivo smeće kako se bogati " u borbi za prava radnika" !!! Plaćajte clanarine i dalje, da ima on i ostala bagra !!!!