Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AJ NE SNIZUJTE JE VISE I NE LAZITE MOZDA JE VASASA TOLIKIM PARAMA .LICNO MOJA ZA DVIJE SOBE KOSTA PREKO 130KM JOS NE KUPIMO MESO I NEKE SITNE STVARI .NAMJERNO SNIZUJETE JE JER KAO BOZICNI PRAZNICI .NOVA GODINA .DACU JA TEBI MOJU PLATU OD 260KM PA DA VIDIM GUZONJE MOZETELI PODMIRITI SE I REZIJE PLATITI
Koga briga za potrosacku korpu, pisite o politici to je interesantnije za vecinu.
Jojjj pumpqnja i gluposti, za 400 maraka 4 clana porodica moze uzet hrane da frizider puca, svaki dqn da ima i rucku i veceri mesa. Jos 100tinjak za higijenu, 250-350 za rezije. I da se uvijek ima koji dinar.
A plate sa potrosackom korpom nisu uskladjene zadnjih cca 30 godina... penzije da i ne spominjem!
kakva je to statistika i gluposti.
Odakle mi ova hiljada ja ne znam!
neko jede meso, neko jede kupus...to ti je sarma. 550KM sa kuponom je plata, kakav vi prosjek izvlacite...ccc
HAHAHAHA šuplja priča, na kladionice se troši preko milijardu i puše se po dvije kutije na dan...za to mora biti, da ne spominjem pivkane i glasanja za kojekakve zvijezde granda i sl.
A plata 800 km i to ko radi u naboljem slucaju...Pa ti prezivi..