Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cula sam da ima koristi od ovog sajma posla ili kako ga vec zovu, znam neke koji su se preko toga zaposlili....
mani te se harisa, rijec je o posao festu kojeg u potpunosti podrzavam, svaka cast ljudima iz posao.ba tima
svaka cast posao festu... hvala Bogu da neko bar misli na mlade ljude koje zele posao i koji su puni elana.. a nemaju priliku pokazati to... OVO JE SUPER STVAR!! ja sam tako prosle godine se zaposlila.... svaka cast svim organizatorima.... docu danas naravno na sajam... u skenderiji
Da vam nije bilo Harisa ne bi imali sta jest. K je drugi isao po arapskim zemljama da ugovara biznise i prosijaci u ratu i poslije rata nego ON.
Koliki je moj procenat?
svaka čast na inicijativi. judi se trude raditi svoj posao. kasnije cu javiti utiske.
PosaoFest je odlicna stvar, podrzavam. Ali gdje nadjoste Lepog Hareta, covjek je Pravi Baksuz za biznis (ako nije njegov profit u pitanju)
hocete posao? dobicete kiticu u stau a ne posao, ahahaha