Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas fino trebam poslat sira i mlijeka rodjacima dole u gradu...
Sramota ih doci po mlijeko , je li ? Sram da ih bude :D
Bogati kolko ti je sir i mlijeko. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ma loša vam je baza TOTALNO ! A dizajn je dobar !
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora na sajtu cete naci detlajna uputstva za rad na 3 sajta koja placaju provjereno zaraditeodkuce.webs.com http://zaraditeodkuce.webs.com/
ja se registrovao i nikad mi nije dosao konfirmacijski mail. i tako dva puta sa dva maila. i znaci nisam/ne mogu se reg. sta im je?
Ne daju svakom
Pa 'VIP24' ne dostavlja mailove, registruj novi email [email protected] i mozda dođe :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pozitvno iskustvo sa 24 VIP LS , momci ozbiljni i tacni ! Provjereno !
PA KO JE JOŠ IMAO PROBLEMA SA NEKOM BRZOM POŠTOM ??? SAMO MOSTARSKI CITY EX TREBA IZBJEGAVATI JER SU LOPOVSKI KRETENI KAKVIH NIGDJE NEMA, ZAVLAČE LJUDE ZA KEŠ JER IM TREBA ZA OPTICAJ (GAZDA KUPIO NOVI CLS PA SE NEMA) A SVI OSTALI SU SKROZ U DURE
Realno stranica vam je dizajnirana za 10+ ali zbog nerada ste prepustili piku da vas sahrani tako da ih necete stici ni za 100 svjetlosnih godina A NEKAD STE BILI LIDERI :D Nego sta je sad ovdje novo sa ovom brzom postom?
Šta kupiš golfa 5 i mladunče dobermana i oni to dovuku ili....? Cuko lagano na zadnjem sjedištu. Tako nešto jeli.
pik.ba jede ovo za doručak :)
pa nece bbljesak i poskokk valjda reklamirat? oke je ovo, ali treba paziti na granicu samopromovisanja.
jel se mogu lake droge slati preko vas???
Fino, samo me zanima jedna stvar, taj "24VIP LS" da li je DOMACA firma u DOMACEM vlasnistvu i gdje mu je CENTRALA u BiH? Ah, austrijske poste. Eto narode ideje za posao. Kupite par kombija, par malih autica, par motora, par bicikla i isporuka paketa i brze poste po cijelom gradu.
Domaca firma , sve domaci uposlenici , ja probao i super momci profesionalni drama , i ja sam mislio u pocetku da nije to to ,ali radim sada sa njima , i nebi ih mijenjao nizasto vjeruj mi ! Pozdrav
i ovaj market.ba isto nabijem na #urac, pa niste vi u marketu Bog
Momak, u bolnicu pa se liječi!!!
neka hvala, savršeno sam zdrav.. ne razumiješ ti čije su ovo riječi...
Odlično!!!
Baš me zanima odgovor Pik-a :)
Pik ver2 se sprema i cuo sam da ce biti ludnica!
zeleno crvena kombinacija bas kao i ovi sto su nas dvadeset godina handrili!
Ma ovi su odron ..satro nagradna igra ..kad sam vidio da moras platit da bi ucestvovo odma sam izbriso svaki trag na sajtu...koja ubleha...pik zakon!!
Plaho isfrustriran dečko!!!