Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da će odustati na ovim razinama cijene barela od 45 US$. Neće nafta nigdje otići, kada bude 100 dolara, eto njih opet.
mislim da su pobjegli od administracije i papirologije ne zbog cijena nafte na sv trzistu 😀😀😀 dok sakupe papirologiju treba im 20god samo za istrazivanje a za exploataciju bi im samo za papire trebalo jedno 50god 😀😀😀😀
Jah eto Shellu je problem izvaditi papire... Kad su u pitanju potencijalne investicije od milijardi, papirologija ni u BiH nije problem. Mislim da je trenutno samo ovima iz Shella jasno zašto su odustali od istraživanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
KODNAS KADBI IZVIRALI ČISTI DIZEL I BENZIN MI BI OPET BILI KOKUZI JARANEMOJ
Jbg. mora tako bit kad Bakir & co. nemaju ni mjere ni granice... Da ih nije stid i mrtvacima na Koševu bi zlatne zube vadili ( u stvari , možda je to i bila zadaća onog Gavrana ili Kapetana - šta li je ...!!!
Na svjetskom tržištu ima viška nafte i viška kapaciteta za proizvodnju nafte, otkad se naširoko koristi "fracking". Amerika je više ne mora ni uvoziti... https://en.wikipedia.org/wiki/Hydraulic_fracturing
Necemo nikad biti ko bogati bahati seici jeeeee
Odkako je SDA ponovno na vlasti, ne samo da će svi potencijalni investitori pobjeći iz BiH, nego će i sama SDA pobjeći od same sebe, van BiH. Samo hrabro, i naprijed, osovina SDA-HDZ-SDS na sigurnom putu propasti za lijepu državu Bosnu od 1990-e naovamo, ako ništa ostati će u Bosni Arapi i Bačuške da nam hebavaju mladunčad..
Kako bi lagano nicale pumpe Bake oil, Mile oil...
Nisu ludi da na minu nalete...
od bosne je i bog digao ruke
Lijepa vijest.
Da Shell slučajno nije odustao?
Aferim.
Ovo su odlične vijesti. Shell gdje god se pojavio za sobom je ostavio pustoš. Nigerija najbolji primjer njihovih zločina protiv čovječnosti, gdje je prošla njihova čizma gore nego ISIL.
Sreća pa nemamo :-) Nafta je prokletstvo osim ako nisi neko globalno carstvo ili recimo Brunei :-D
Nisam ni ocekivao da ne odustanu.
Masonska posla...
hahaha, naravno da je odustao kad su ga spremno docekali nasi "lideri" sa idejama i prijedlozima koliko ko treba da se ugradi.
nafte u bih ima ali su troskovi eskploatacije po barelu visoki. ne isplati se pri sadasnjim cijenama vaditi. usmjerit ce novac tamo gdje je jeftinije. u pitanju su troskovi busenja, separacije i slicno.
Ne isplati se vaditi. Ali mora se nekad i vaditi, ne moze se stalno gurati.
SRETAN IM PUT I DALEKO IM BILA KUCA OD NASE!!!!!